Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

El Gran sorteig de Nadal de Platja d'Aro sorteja un cotxe model Toyota Aygo i milers d'euros en regals

Baix Empordà  -  29/11/2017  -  14:56

Del 2 de desembre al 5 de gener tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun dels comerços es pot guanyar un Toyota Aygo i milers d'euros en regals


Gran Sorteig

Gran Sorteig



La segona edició de la campanya de promoció Cada dia és Nadal a Platja d'Aro, té com a un dels seus màxims exponents el Gran Sorteig de Nadal, una proposta de dinamització comercial que sorteja, de nou, un cotxe model Toyota Aygo i alhora els milers d'euros en regals que conté en el seu interior (aportats pels comerços i serveis que hi participen). Enguany, com a novetat, s'hi afegeixen dos guardons més: una bicicleta elèctrica i un cap de setmana al municipi, acompanyats també per un conjunt de regals. Del 2 de desembre al 5 de gener tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis adherits a la campanya podrà desar una butlleta amb les seves dades a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments. El vehicle s'exhibeix a la Plaça de l'Ajuntament, on el dissabte 7 de gener de 2018 (18 h) s'hi farà el sorteig per desvetllar tant l'afortunat amb el cotxe com dels altres dos premis.

Una iniciativa de promoció turística i comercial promoguda per l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro -que l'any passat va aplegar més de 20.000 butlletes- amb el suport de les diverses associacions empresarials del municipi i la col·laboració del Grup Andreu i Cyclingpointemporda Platja d'Aro. Una campanya que s'inicia el mateix dia que es realitza l'Encesa de Llums de Nadal -una instal·lació de baix consum que s'estén en 24.000m2-, dissabte 2 de desembre (18.30 h) amb l'espectacle Un món de nadales amb Cris Juanico a l'Avinguda de S'Agaró de Platja d'Aro (giratori del Dr. Trueta). A la mitja part de l'espectacle s'activarà la il·luminació de Nadal en el municipi i es presentarà el Gran Sorteig de Nadal.

El músic menorquí encapçala aquesta proposta de nadales populars d'arreu del món arranjades per a ser interpretades amb trio de jazz i en català. Cançons com El dimoni escuat o Fum, fum, fum comparteixen viatge amb la nord-americana Vés-hi des de la muntanya (Go tell it on the mountain), la siciliana Aclarida, beneïda (O Sanctissima) o la peruana Cholito. L'acte d'inauguració de la il·luminació pública de Nadal del municipi es va iniciar el 1996, i els primers anys era apadrinat per algun personatge popular (Jordi LP, Hristo Stoichok, Lorenzo Quinn, Pep Sala...). Des de 2001 s'associa amb una activitat cultural: emissió en directe de programes radiofònics (amb Elisenda Roca o Toni Clapés...), espectacles nadalencs (amb actors del Cor de la ciutat, l'escriptora Asha Miró o la presentadora Mari Pau Huguet...) o actuacions d'estils diversos (Toni Albà, Macedònia, Barcelona, Gospel Messengers, SP3 o Pastorets Rock).

S'obre així el programa d'activitats de Nadal al municipi, que entre altres propostes inclou, el 17è Concurs de Felicitacions Nadalenques (fins al 7 de desembre), l'exposició del tió monumental (del 2 al 26 de desembre), el conjunt d'activitats a l'entorn de La Marató (10 de desembre), exposicions col·lectives de caire nadalenc al Castell de Benedormiens de Castell d'Aro (del 17 desembre al 7 de gener), Pessebre Vivent de Castell d'Aro, el més antic de Catalunya (17, 23, 25, 26 i 30 de desembre; 1 i 6 de gener), concerts de Nadal de la Coral de la Vall d'Aro (16 de desembre) i l'Escola Municipal de Música (20 de desembre), la mostra del Fons Municipal d'Art a la Masia Bas de Platja d'Aro (del 23 de desembre al 7 de gener), exposició de la Bústia Reial (del 27 de desembre al 5 de gener), Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens (del 27 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener), el Campament Reial i la Cavalcada dels Reis de l'Orient (5 de gener) i també festes i quines populars de Nadal.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro #nadal #toyota





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...