Notícies més llegides




Lleida


Lleida

148 institucions i 26 emprenedors han participat en el projecte innovador i experimental +Q

Lleida  -  27/11/2017  -  15:34

La cloenda, que es durà a terme el proper dijous 30 de novembre, anirà a càrrec de David Tomàs, CEO de Cyberclick i autor del llibre “La empresa más feliz del mundo”




El Palau de Congressos La Llotja de Lleida acollirà aquest dijous, 30 de novembre, la cloenda del projecte +Q que, liderat per l’Institut Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Lleida, ha ajudat a augmentar la cultura de la qualitat i el benestar dins l’empresa, a través de fòrums i laboratoris amb metodologia ‘coaching’ o formador empresarial. 148 institucions, entre empreses, administracions i associacions, i 26 emprenedors han participat en aquest projecte innovador i experimental dirigit a micro, petites i mitjans empreses de la zona d’influència de Lleida.

Amb la finalitat d’estimular l’empresa saludable, una nova forma empresarial i d’apoderar els seus directius per iniciar la transformació cap a aquesta nova tendència en la seva empresa, +Q ha facilitat estratègies de gestió emocional, de lideratge transformacional, de conciliació d’equips d’alt rendiment, d’actitud innovadora, entre altres, per generar un entorn laboral agradable indispensable per aconseguir un millor rendiment en el treball que farà que l’empresa sigui més competitiva i que els treballadors estiguin més compromesos amb ella.

S’han dut a terme 4 fòrums (treball en equip i interdepartamental, controls de qualitat, lideratge dels càrrecs directius i motivació de les persones treballadores) i s’han fet 24 laboratoris en què s’ha treballat de manera pràctica els anteriors temes. Mitjançant les avaluacions que s’han passat, tant als fòrums com als laboratoris, s’ha pogut constatar que molts dels participants han manifestat major benestar, tant en l’àmbit personal com en el professional, les estratègies apreses són totalment aplicables en el seu dia a dia i els ha permès realitzar canvis empresarials que han permet retorns en termes econòmics i de competitivitat.

David Tomàs clourà el projecte +Q

David Tomàs, CEO de Cyberclick i autor del llibre “La empresa más feliz del mundo”, serà l’encarregat de cloure el projecte +Q amb la conferència “La empresa más feliz del mundo”.

Prèviament, el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, acompanyat del cap del Servei Territorial del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya a Lleida, Oriol Salvia, donarà la benvinguda a tots els assistents en aquest projecte i presidirà el lliurament dels certificats a totes les persones participants a les taules d’experiència del projecte. Així mateix, es farà un aparador d’experiències amb les intervencions de Sílvia Castaño, gerent de perruqueria i estètica Silton; Vanesa Riu, gerent d'Ilersap; Laura Serra, responsable d'administració i RRHH de Cubas Segre; Adrià Dalmau, CEO de Nousegons; Sònia Morell; gerent de T'he trobat, i Teresa Roig, fundadora de Bioemociona't.

Després de la conferència hi haurà un espai d’intercanvi entre empreses que estarà dinamitzat per la DJ Naio Decler. 


Autor: Redacció


#lleida


#lleida





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...