Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Girona es manifesta diumenge sota el lema 'Respecte i convivència'

Actualitat Girona  -  24/11/2017  -  23:56

La plataforma Caminem Junts convoca una marxa el dia 26 per reivindicar que "és molt més el que ens uneix que el que ens separa"


Cartell de la Manifestació

Cartell de la Manifestació



El centre de Girona acollirà aquest diumenge a les 12 del migdia una manifestació amb el lema "Caminem junts. Respecte i convivència". La mobilització, que sortirà de la plaça de la Constitució i arribarà fins a la plaça del Vi, convoca els gironins a manifestar-se "a favor de la unitat, la convivència i el respecte als elements comuns".

"És molt més el que ens uneix que el que ens separa", indica la portaveu de la plataforma convocant Caminem Junts, Silvia Fuentes, que assenyala que "hem de retrobar el camí del respecte mutu i de la convivència".

En aquest sentit, afirma que a la ciutat de Girona s'han fet moltes manifestacions "i ara ens ha tocat l'hora", perquè "hi ha hagut molt de silenci per part nostra, però nosaltres també som de Girona, vivim a Girona i ens estimem la nostra ciutat". Fuentes assenyala que espera que la mobilització, que recorrerà carrers tan cèntrics com la Gran Via Jaume I, sigui "una manifestació cívica, constructiva, en positiu i enfortint els vincles entre tota la societat".

La portaveu de la plataforma també ha volgut agrair la tasca de la gent que ha participat en els preparatius de la cita de diumenge 26. "Esperem un gran èxit de participació", ha dit Fuentes, destacant "la suma de la gent que de manera desinteressada ha dedicat el seu temps i les seves il·lusions" per organitzar la convocatòria de Caminem Junts. També ha posat en relleu la feina de la policia municipal i dels Mossos d'Esquadra "per preveure les necessitats d'una manifestació d'aquest tipus".

Caixa de resistència per als infants

La plataforma, a més, ha decidit tirar endavant la seva pròpia "caixa de resistència", una recollida de fons per ajudar als projectes infantils que es desenvolupen a la província. "La nostra caixa sí que resol problemes, no absol als qui els creen", diu Fuentes, que assenyala que la recaptació es destinarà a "donar recursos als nens de la província que més ho necessiten, i no a treure de la presó a detinguts per la policia i els jutges per presumptament incomplir lleis".


Autor: Redacció


#girona


#girona #manifestacio





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...