Notícies més llegides



Catalunya


El govern espanyol denuncia la “ingerència russa” i la vincula amb l’independentisme

Catalunya  -  13/11/2017  -  17:47

El ministre Dastis també s’ha referit a la reunió de l’empresari Oriol Soler amb el fundador de Wikileaks, Julian Assange


Oriol Soler

Oriol Soler



Dies abans de la celebració de l'1-O, el sector separatista va comptar amb l'inesperat suport de Julian Assange. Ningú comptava amb el fundador de Wikileaks, o almenys això el que es va explicar des de l'independentisme. No obstant, amb els pas dels dies, diversos mitjans espanyols i internacionals ja apuntaven el que aquest cap de setmana s'ha confirmat: la "ingerència russa" en el 'procés. "Tenim indicis que hi ha persones que intenten influenciar i manipular el desenvolupament democràtic natural de Catalunya", ha denunciat el ministre d'Afers Exteriors, Alfonso Dastis en una reunió celebrada aquest matí a Brussel·les.

Tal com va avançar el diari 'El País', l'empresari independentista, Oriol Soler es va reunir aquest dissabte amb Julian Assange, un fet que ha destacat el mateix Dastis a la seu de la UE. En aquest sentit, els organismes europeus ja han engegat una campanya per acabar amb la "ingerència russa". Avui mateix, la Comissió Europea ha aprovat la creació d'un grup de treball per intentar combatre les notícies falses que circulen per la xarxa i que afavoreixen a la desinformació i a la causa independentista.

A banda de la presència del Dastis, la reunió celebrada a Brussel·les també ha comptat amb la ministra de Defensa, Maria Dolores de Cospedal. En la mateixa línia que Dastis, la ministra ha remarcat la intervenció russa i fins i tot, ha apuntat a una possible relació de Veneçuela amb el separatisme. Una situació que es podria entendre arran de les reunions que membres de la CUP han mantingut amb el president veneçolà, Nicolas Maduro. De fet, en el seu dia, Maduro ja es va deixar fotografiar amb una estelada.

Evidentment la notícia no ha agradat a l'independentisme, i des del primer moment, els partits s'han volgut desmarcar d'Oriol Soler, un empresari amb molta influència i que mai ha amagat la seva ideologia. No obstant, cada vegada són més els indicis que confirmarien la "ingerència russa" iniciada amb Julian Assange i els seus tweets pro-independència de Catalunya. A l'espera de noves proves, el govern espanyol i els organismes europeus estaran molt atents a les informacions on-line prèvies a les eleccions del pròxim 21 de desembre.


Autor: Redacció


#oriolsoler


#oriolsoler





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...