Notícies més llegides



Catalunya


Barcelona

CaixaBank, primer banc que incorpora el reconeixement facial Face ID d'iPhone X en les seves aplicacions mòbils

Catalunya  -  03/11/2017  -  14:49

L'entitat reforça la seva línia de serveis financers mòbils per a usuaris Apple


iPhone X

iPhone X



CaixaBank es converteix en el primer banc d'Espanya que incorpora l'últim llançament d'Apple –la tecnologia d'identificació Face ID del seu nou iPhone X– a les seves aplicacions mòbils. D'aquesta forma, els clients de l'entitat financera podran accedir als seus comptes mitjançant l'ús del reconeixement facial a través de la seva terminal mòbil i sense haver d'introduir altres dades d'accés, com a DNI, nombre d'identificació de l'usuari o contrasenya.

El servei està disponible des del primer dia de venda d'iPhone X. Els usuaris han de descarregar-se les últimes actualitzacions de les aplicacions de CaixaBank, CaixaBank Pay i imaginBank per a iOS.

Accés amb totes les garanties de seguretat i privacitat

El reconeixement facial com a mètode d'accés a les aplicacions de CaixaBank té totes les garanties de seguretat i privacitat. Per utilitzar la funcionalitat, l'usuari només haurà de realitzar un senzill procés de registre la primera vegada que utilitzi el sistema i associar les seves dades d'identificació a la imatge del seu rostre.

La tecnologia Face ID està basada en la càmera del nou iPhone X. Mitjançant la projecció i l'anàlisi de més de 30.000 punts invisibles, el mòbil crea un mapa de profunditat detallat de la cara per identificar a una persona de manera completament segura.

La identificació mitjançant Face ID dóna ple accés a les aplicacions CaixaBank, CaixaBank Pay i imaginBank per a consulta de saldo i moviments i realització d'operacions, en les mateixes condicions que si utilitzés les dades habituals d'identificació per entrar en les apps.

Sobre CaixaBank

L'adaptació a iPhoneX reforça l'oferta de serveis financers mòbils per a usuaris de mòbils Apple. Actualment, CaixaBank és l'entitat financera líder en banca mòbil a Espanya, amb 4,2 milions de clients que operen a través del terminal i la creació del primer banc mobile only amb imaginBank, on l'operativa es realitza exclusivament a través d'apps. Així mateix, CaixaBank és capdavanter en banca electrònica amb 15,5 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 23,3%.

CaixaBank ha desenvolupat projectes que han marcat fites tecnològiques en el sector, com la primera implantació comercial a Europa dels sistemes de pagament contactless i de pagament pel mòbil, la creació dels primers caixers contactless del món, el llançament d'imaginBank o el desenvolupament de les primeres aplicacions d'intel·ligència artificial per a atenció al client.

Així mateix, en sistemes de pagament, a més del recent llançament d'Apple Pay, CaixaBank ha presentat en els últims mesos el servei d'enviament de diners mitjançant veu a través de Siri, l'assistent de iOS. D'altra banda, imaginBank ha engegat un altre servei d'enviament de diners mòbils a través d'aplicacions de missatgeria instantània, com a Whatsapp, Facebook Messenger o Telegram.

L'entitat ha rebut recentment el premi The Banker, publicació del Grup Financial Times, al Millor Projecte Tecnològic de l'Any pel llançament del chatbot d'imaginBank, un servei d'ajuda al client per conèixer ofertes i descomptes exclusius basats en intel·ligència artificial. Així mateix, la revista Global Finance ha premiat a CaixaBank com a Millor Banc Digital a Espanya en reconeixement a la seva aposta per la digitalització com a via per millorar la qualitat de servei als clients.


Autor: Redacció


#caixabank


#girona #caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...