Notícies més llegides




La Selva


Caldes de Malavella

Sergio García imparteix una classe magistral de golf a persones en risc d'exclusió

La Selva  -  28/10/2017  -  18:00

El campió del Masters d'Augusta apropa l'esport a joves de la Fundació Trinijove i del Consorci de Sant Gregori


Al camp de Caldes de Malavella – PGA Catalunya Resort

Al camp de Caldes de Malavella – PGA Catalunya Resort



La Fundació Sergio García, l'Obra Social "la Caixa", Catalana Golf i PGA Catalunya Resort impulsen conjuntament una iniciativa solidària i inclusiva per a persones en risc d'exclusió social. En el marc d'aquesta iniciativa, el jugador Sergio García, campió del Masters d'Augusta del 2017, ha impartit una classe de golf a una vintena d'adolescents i adults en risc d'exclusió social i amb discapacitat intel·lectual al camp de Caldes de Malavella – PGA Catalunya Resort.

La master class de Sergio García ha partit dels conceptes i moviments bàsics del golf adaptat, una modalitat que ajusta la pràctica a les necessitats i capacitats de cada persona, trencant les barreres que li impedeixen d'accedir-hi.

Els participants provenen de dues entitats diferents que formen part de projectes d'inclusió de l'Obra Social "la Caixa": el Consorci Sant Gregori, que se centra en la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual, i Fundació Trinijove, que atén joves de 14 a 16 anys amb necessitats educatives especials.

Aquesta iniciativa té un doble propòsit: promoure l'esport accessible a persones amb diverses capacitats físiques i intel·lectuals, i potenciar la participació en activitats esportives com a motor d'inclusió social.

L'Obra Social "la Caixa" fomenta la pràctica de l'esport entre infants i joves per inculcar valors com la responsabilitat, la superació personal, la integració, el joc en equip i l'educació en hàbits saludables, i alhora per evitar el sedentarisme i prevenir l'obesitat infantil.

En el cas de persones amb discapacitat, l'activitat física és un element clau per a un millor benestar físic (amb el desenvolupament de la coordinació, l'agilitat i l'equilibri), el benestar emocional i l'autoestima, i també el desenvolupament social, amb l'enfortiment de les relacions interpersonals.

Precisament, el jugador Sergio García és un dels impulsors principals de la introducció del golf adaptat a Espanya. Juntament amb altres entitats, entre les quals hi ha la Real Federación Española de Golf, El Niño ?sobrenom amb el qual és conegut Sergio García? imparteix cursos de formació dirigits a professionals interessats a ensenyar aquest esport a alumnes amb diversitat funcional.

Consorci Sant Gregori, per la integració de persones amb discapacitat intel·lectual

El Consorci Sant Gregori és una entitat social especialitzada a atendre i oferir suport a persones amb discapacitat intel·lectual greu a les comarques gironines. L'associació impulsa diferents serveis especialitzats, com una escola d'educació especial i centres d'atenció de dia i residencials.

Fundació Trinijove, joves en risc d'exclusió

La Fundació Trinijove vetlla per la formació de joves en risc d'exclusió. L'entitat garanteix l'atenció necessària a l'alumnat d'entre 14 i 16 anys, en edat de cursar l'educació secundària obligatòria (ESO), amb necessitats educatives especials. A més, Trinijove promou activitats específiques per facilitar l'adaptació d'aquests joves a l'institut, per tal que puguin culminar la seva formació.


Autor: Redacció


#golf


#golf





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...