Notícies més llegides




Lleida


Lleida

Més de 2.000 persones es mobilitzen contra el càncer de mama a la caminada ‘AECC en marxa’

Lleida  -  22/10/2017  -  15:01

La jornada s’ha desenvolupat sobre un recorregut de 10 kilòmetres i ha transitat, entre altres punts, per l’ermita de Grenyana


Caminada ‘AECC en marxa’

Caminada ‘AECC en marxa’



L’Associació Espanyola contra el Càncer de Lleida ha organitzat avui, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de Boira Bike, la cinquena edició de la caminada popular ‘AECC en marxa’, amb la qual es vol donar suport a la lluita contra el càncer de mama. Més de 2.000 persones, entre els quals hi havia la tinent d’alcalde Montse Parra i els regidors Paco Cerdà, Carme Culleré, Carles Vega i Dolors López, han caminat per aquesta bona causa al costat del president de l’entitat, Eduardo Serrano.

El punt de trobada i de sortida ha estat la passarel·la dels Camps Elisis, a la cruïlla amb l’avinguda Tarradellas. El recorregut, de 10 kilòmetres aproximadament, ha transitat per trams urbans i també pel camí de Grenyana fins a l’ermita d’aquesta partida de l’Horta, on hi ha hagut un avituallament. Tots els participants han rebut una samarreta commemorativa i una bossa-obsequi, a més d’entrar en el sorteig de diferents regals. Al marge de la caminada, els assistents i els seus acompanyats han pogut gaudir d’activitats per a tota la família al mateix lloc de sortida i arribada.

Amb aquesta caminada, des de l’AECC Catalunya Contra el Càncer de Lleida es vol fomentar la pràctica de l’activitat física i un estil de vida saludable. L’activitat també ha servit per recaptar fons per donar continuïtat a les prestacions i serveis que desenvolupa l’AECC de forma gratuïta a tot el territori. Un dels principals pilars de l’AECC és conscienciar sobre els hàbits de prevenció.

Al marge de la de Lleida, avui també s’han fet caminades a Vielha, Tremp i La Pobla de Segur, i amb anterioritat se n’han celebrat a Cervera i Alcarràs (8 d’octubre), La Seu d’Urgell (15 d’octubre) i El Pont de Suert (aquest dissabte). 


Autor: Redacción





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...