Notícies més llegides




Lleida


Lleida

La Festa del Vi torna a omplir la plaça de la Llotja

Lleida  -  22/10/2017  -  09:52

La mostra enoturística i gastronòmica organitzada per la Paeria arriba a la seva novena edició


Aj.Lleida

Aj.Lleida



La plaça de la Llotja acull des d’aquest vespre la IX Festa del Vi, la mostra enoturística i gastronòmica organitzada per la Paeria, a través de Turisme de Lleida, i la Ruta del Vi, en què participen 28 empreses del sector vitivinícola i de l’hostaleria, amb una oferta de més de 150 referències de vi i gastronomia durant tot el cap de setmana.

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i el Turisme, Rafael Peris, ha saludat expositors i participants d’aquesta edició, que s’ha ampliat amb activitats paral·leles. A més dels tastos guiats pel millor sumiller d’Espanya 2017, Manu Jiménez, que es realitzen a la Llotja, es continua comptant amb la col·laboració musical de DJs per animar el recinte. S’ha tornat a convocar el Concurs de fotos a Instagram #Festadelvidelleida, i es manté la col·laboració amb Plusfresc amb la promoció de tiquets 2x1 en les copes de vi.

La Festa del Vi té com a objectiu fomentar una cultura del vi a Lleida i posicionar la ciutat com a destinació enogastronòmica de referència. Una festa plenament consolidada com un referent dins del calendari gastronòmic de Catalunya si tenim en compte que durant els darrers vuit anys han passat per la Festa del Vi de Lleida més de 200 expositors.

La Festa tornarà a obrir les seves portes aquest diumenge, d’11 del matí fins a les 3 de la tarda, amb la finalitat de promocionar els vins i cellers de la Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre i la gastronomia de proximitat.

Els cellers que hi participen en aquesta edició de la Festa del Vi de Lleida són: Analec, Boldú, Castell del Remei, Carviresa, Cercavins, Cérvoles, Clos Pons, Costers del Sió, Lagravera, L’olivera, Mas Blanch i Jové, Matallonga, Raima, Terrer de Pallars, Tomàs Cusiné, Vall de Baldomar, Vinya els Vilars, Cafès Batalla, Vinica. També es podrà gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica de la mà dels restaurants: BOnum No Rules, Cal Nenet, Carn Sargaire & Manduca Lleida, Celler del Roser, Crapula, Gremi de Forners de les Terres de Lleida, L’Hortet, QR Cafè i Romeu Restaurant.

La Festa del Vi està patrocinada per Hyundai, Control Motor Serveis Automobilístics, SL i compta amb la col·laboració de la DO Costers del Segre, Hostaleria de Lleida i Plusfresc.


Autor: Redacció


#lleida


#lleida





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...