Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

'Dones & Homes' ha decidit prorrogar un cap de setmana més al Teatre Municipal de Banyoles

Pla de l'Estany  -  20/10/2017  -  19:14

Les entrades es posaran a la venda el proper dilluns 23 d'octubre


Sant Martirià

Sant Martirià



Aquest cap de setmana, el Teatre Municipal acollirà l'estrena de l'espectacle estrella de la Festa Major de Sant Martirià, Dones & Homes. L'espectacle, abans d'estrenar ja ha esgotat gairebé totes les entrades per aquest cap de setmana i el proper.

Un total de 8 actors de diferents companyies de Banyoles i actors independents s'han unit novament per interpretar l'espectacle teatral de la Festa Major de Banyoles. Un format amb un fort esperit local que ha funcionat molt bé els últims anys, que fusiona actors de diverses edats. Enguany l'obra escollida és Dones & homes, una adaptació molt lliure de Husbands and Wives, de Woody Allen dirigida per Jordi Sala.

Els espectadors que coneguin la pel·lícula podran reconèixer la història bàsica i els personatges principals, però podran gaudir d'una versió on la major part del diàleg és original.

La comèdia, narra la història d'una parella que porten vint-i-un anys casats i es separen; la parella que formen els seus millors amics trontolla. Un home comença una relació amb una noia vint anys més jove que ell; un altre no fa aquest pas i la seva dona l'abandona. Una dona torna amb l'exmarit contra tot pronòstic; una altra se separa del seu també contra tot pronòstic. Dones i homes és la història de sempre, la història més vella, la història que tots hem viscut, que estem vivint i que viurem. No hi podem fer res; estem condemnats a reviure-la un cop i un altre, a gaudir-la i a patir-la... La història eterna de l'amor i el desamor.

Degut a la demanda rebuda i al fet que ja gairebé no quedin entrades per cap dels dos caps de setmana previstos, l'espectacle es prorrogarà un cap de setmana més, els dies 2, 3 i 4 de novembre.

Les entrades per les funcions de pròrroga es podran adquirir a partir del proper dilluns 23 d'octubre, a través de la web www.cultura.banyoles.cat o bé a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Banyoles (Pg. Indústria, 25 // 972 57 00 50 , de dilluns a dijous de 8:30 a 18:45 i divendres de 8:30 a 15 h).


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...