Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Augmenta l'oferta d'activitats dirigides al públic infantil i familiar de les Fires de Sant Narcís

Actualitat Girona  -  19/10/2017  -  16:23

El Corte Inglés patrocinarà els actes per a tots els públics que es faran a Girona del 27 d'octubre al 5 de novembre


 Presentació programació infantil de Fires

Presentació programació infantil de Fires



La regidora de Dinamització del Territori de l'Ajuntament de Girona, Eva Palau, i la directora del Corte Inglés a Girona, Carme Vázquez, han presentat aquest matí la programació infantil i familiar de les fires de Sant Narcís 2017, que està patrocinada per El Corte Inglés i que comptarà amb una trentena d'actes.

La programació per a tots els públics d'enguany presenta algunes novetats significatives com ara l'espai familiar de la plaça de Salvador Espriu, on s'ubicarà un envelat on s'oferiran tallers per a grans i petits del 28 d'octubre a l'1 de novembre, i la plaça de Santa Susanna, on s'han programat actes més dies que en l'edició de l'any passat. Concretament hi haurà activitats el 29 d'octubre, amb diverses sessions de contes de petit format, i els dies 4 i 5 de novembre, amb un espectacle sobre la llanterna màgica.

Una altra de les novetats és que les activitats dirigides al públic familiar s'han obert als barris, com en el cas de les atraccions sostenibles, que a part de situar-se a la frontissa de Santa Eugènia també s'ubicaran al passeig de Ramon Berenguer II "Cap d'estopes" durant el dia de Tots Sants. En aquest sentit, la regidora de Dinamització del Territori, Eva Palau, ha volgut destacar que des de l'Ajuntament de Girona "s'ha apostat per unes Fires més socials i familiars i obertes als barris, per tal de poder gaudir de les festes en família a cada racó de la ciutat".

La presentació de la colla petita dels Diables de l'Onyar el dia 4 de novembre a les 20h a la Copa i la recollida de figures de capgrossos el dia 27 de setembre després del pregó -una activitat emmarcada dins dels actes programats per la Festa Major dels Quatre Rius i dins de les activitats commemoratives dels 20 anys de la Fal·lera Gironina- clouen les novetats d'aquest any.

Les titelles tornaran a tenir un paper destacat en aquesta edició de les Fires. La companyia Sebastià Vergés presentarà dues obres protagonitzades pel personatge del Guinyol a les 12 h del migdia els dies 28 i 29 d'octubre al Centre Cultural La Mercè. Aquest any també s'oferirà la campanya escolar de titelles els dies 30 i 31 d'octubre a les 10 h del matí, també a La Mercè, amb les obres Pinotxo, el nen de fusta i El Mag d'Oz.

El vessant solidari tornarà a ser present aquest any a les Fires, amb les atraccions a 1 euro el proper 30 d'octubre a partir de les 17 h de la tarda a la zona de la Devesa i la funció a 1 euro de Il Circo Italiano, el dia 31 d'octubre a les 17.30 h. El circ aquest any canvia d'ubicació i s'instal·la a la zona d'aparcament de l'inici de la rambla de Xavier Cugat.

Les activitats que s'oferiran a La Copeta, sempre a les 12 h i amb la col·laboració de la Comissió de la Copa, continuen enguany amb l'espectacle de 2princesesbarbudes i el circuit d'aventura el dissabte 28 d'octubre; El Pot Petit, l'1 de novembre, i el concert de Regaae per Xics, el 5 de novembre. La passejada de la Mula Baba el 4 de novembre, diferents tallers musicals repartits en els diferents dies de festa major o la penjada de mosques de Sant Narcís posaran el colofó a la programació infantil d'aquest any.


Autor: Redacció


#fires #girona


#girona #fires





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...