Notícies més llegides




Andorra


Andorra

Martí aposta perquè el Centre de Formació d’Adults continuï evolucionant per respondre a les noves demandes formatives

Andorra  -  12/10/2017  -  00:39

Durant l’acte d’aquest vespre, els assistents han pogut veure un vídeo commemoratiu del 20è aniversari del Centre de Formació d’Adults amb declaracions de professors i alumnes


Govern d'Andorra

Govern d'Andorra



El cap de Govern, Antoni Martí, ha presidit aquest vespre l’acte de celebració del 20è aniversari de la creació del Centre de Formació d’Adults, que ha tingut lloc a la sala polivalent del Centre de Formació Professional a Aixovall. L’acte també ha comptat amb la presència del ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, i d’una nombrosa representació de la comunitat educativa.

En la seva intervenció, Antoni Martí, ha manifestat que el Centre de Formació d’Adults té principalment una doble missió: la cohesió social i el foment de l’opinió crítica, a més d’ajudar els alumnes a interpretar la realitat i formar-se una consciència ciutadana, per així obrir-se a novesoportunitats professionals.

El cap de Govern ha apostat perquè el centre continuï evolucionant i s’adapti a les noves inquietuds formatives que puguin sorgir, fent un salt qualitatiu lligat als nous reptes de la societat. En aquest sentit, ha dit que el Centre ha de poder créixer, pel que fa al nombre de formacions, i arribar així a més persones. De la mateixa manera, segons Martí, l’evolució del centre ha de continuar encaminada a l’establiment d’acords de col·laboració amb institucions del país, a la implementació del nou model de graduat lliure lligat al Pla estratègic, així com a l’ampliació de la formació en llengües estrangeres, i de la formació sobre la història d’Andorra.

Durant l’acte d’aquest vespre, els assistents han pogut veure un vídeo commemoratiu del 20è aniversari del Centre de Formació d’Adults amb declaracions de professors i alumnes. 


Autor: Redacció


#andorra


#andorra





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...