Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

Més de 300 candidats a ser les New Faces del Centre Comercial Espai Gironès

+ Notícies  -  10/10/2017  -  14:44

La quarta edició de l'Espai Model Fashion Show se celebra fins dissabte i els visitats del Centre Comercial decidiran els guanyadors del títol


Espai Gironès

Espai Gironès



L'Espai Gironès donarà aquest dijous 12 d'octubre (dia en què estarà obert al públic) el tret de sortida a les desfilades que fins dissabte ompliran de moda el Centre Comercial en el marc de la quarta edició de l'Espai Model Fashion Show. Es tracta d'un esdeveniment molt innovador amb què es vol acostar als visitants les noves tendències de la tardor i l'hivern.
Els responsables de l'Espai Gironès estan molt satisfets amb la gran participació que hi ha hagut en els càstings que s'han dut a terme del 4 al 7 d'octubre en una passarel.la instal·lada a la planta baixa del Centre Comercial. En total s'hi ha presentat més de 300 candidats procedents de diferents punts de la demarcació. D'aquests, s'han seleccionat un centenar de models que seran els que formaran part de les desfilades que es duran a terme dijous i divendres ( de les 18:30h a les 20h) i dissabte ( de les 18h a les 20h) de forma simultània a la cinquantena de botigues del Centre Comercial que participen en l'esdeveniment.
A més, per a tots els visitants durant aquests tres dies, el Centre Comercial ha posat en marxa tres sortejos amb els quals el públic pot guanyar lots de productes de les botigues col·laboradores i una estada amb allotjament a l'hotel balneari Font Vella. La participació es farà a través de les xarxes socials i el Punt d'Informació.

Avui i demà s'estan duent a terme els assajos (de les 17h a les 20h).

Un any més l'Espai Gironès vol que sigui el mateix públic qui decideixi els models que són mereixedors del títol de New Faces 2017. Així, els clients del Centre Comercial podran interactuar amb els models i participar dipositant el seu vot en una urna que s'instal·larà al Punt d'Informació i també a través del Facebook. Els guanyadors s'emportaran un book de fotos professional , a més de diversos lots de productes cedits per les botigues col·laboradores.
Amb la voluntat d'estendre la iniciativa a tota la família el Centre Comercial ha previst un espai propi per als més menuts a l'Espai Model Fashion Show. Així, el 14 d'octubre (de les 12h a les 13h) es durà a terme una desfilada de moda infantil. En el cas dels petits també s'ha programat un assaig dimecres ( de les 18h a les 19h)
Totes les actuacions estaran acompanyades pel DJ Jan Tubella i tindrà com a speakers a Carles Pérez i Dídac Tomàs i com a presentador de les desfilades a Albert Planadevall, tots ells de Ràdio Flaixbac.
Els preparatius i desenvolupament de la quarta edició de l'Espai Model Fashion Show es podrà seguir a través de les xarxes socials de l'Espai Gironès i del web http://www.espaigirones.com/
 


Autor: Redacció


#salt


#salt #espaigirones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...