Notícies més llegides




Esports


Blanes

Els equips catalans dominen en la primera jornada de l’Eurockey sub-17 a Blanes

Esports  -  05/10/2017  -  22:17

La competició ha començat avui i s’allargarà fins diumenge


Noia-Oviedo (Gordon Morrison - Eurockey)

Noia-Oviedo (Gordon Morrison - Eurockey)



L’Eurockey Cup, la competició que reuneix els 16 millors clubs d’Europa d’hoquei sobre patins en categoria sub-17 entre el 5 i el 8 d’octubre, ha tancat el primer dia de competició a la Ciutat Esportiva de Blanes amb una gran actuació dels equips catalans. Abans de l’inici del torneig, ha tingut lloc un acte de benvinguda, en què l’organització ha transmès els valors del torneig als jugadors, que lluitaran durant els propers quatre dies per aconseguir el títol. Francesc Gil, director de l’Eurockey Cup, ha demanat als jugadors que “gaudeixin l’experiència” a Blanes, ciutat que els ha acollit per quart any consecutiu.

La jornada ha començat amb el grup B amb el partit entre l’RSC Cronenberg i el FC Barcelona, que ha acabat amb un resultat d’1-12 a favor del conjunt blaugrana. Per la seva part, Sporting CP i SCRA Saint Omer, també del grup B, han empatat a quatre. Simultàniament, el Grup C obria la jornada amb l’RSC Chemnitz-CE Noia Freixenet (2-17), que ha comptat amb la destacada actuació de Pere Urpi situant-se com a màxim golejador del torneig amb 5 gols. En el segon partit de la jornada del grup C, el Benfica ha superat 12-1 a l’ASM Pau.

Per la seva part, el vigent campió del torneig, l’ICG Software Lleida (Grup A) ha aconseguit una lluitada victòria per 4-3 contra el Correggio Hockey italià. Sergi Folguera, Javier Félez i Aleix Calderón han obert el marcador, però Diego Cassari i Gabriele Gavioli han retallat distàncies. Finalment, el quart gol de dels lleidetans ha neutralitzat els esforços del Correggio. D’altra banda, el Grimsby RHC ha aconseguit la seva primera victòria al torneig contra l’RSC Uttigen (8-4), també al grup A.

Tancant el dia, Follonica Hockey i Oviedo Booling (Grup D) han ofert un igualat partit que s’han emportat per la mínima els italians (5-4). A l’altre partit del grup, el FC Porto ha superat l’SPRS Ploufragan francès per (10-0)

GRUP A

ICG Software Lleida 4-3 Correggio Hockey

RSC Uttigen 4-8 Grimsby RHC

GRUP B

RSC Cronenberg 1–12 FC Barcelona

Sporting CP 4-4 SCRA Saint Omer

GRUP C

RSC Chemnitz 2-17 CE Noia Freixenet

Benfica 12-1 ASM Pau

GRUP D

Follonica Hockey 5-4 Oviedo Booling

FC Porto 10-0 SPRS Ploufragan

L’Eurockey CUP

L’Eurockey Cup és un torneig d’hoquei sobre patins per a juvenils que va néixer el 2012 de la mà de MICSports amb la intenció de reunir als 16 millors clubs d'Europa U15 a Vilanova i la Geltrú durant 4 dies en una mateixa competició. El 2014 se li va afegir la modalitat U17 a Blanes. És una competició recolzada per la Reial Federació Espanyola de Patinatge i la Federació Catalana de Patinatge.

Els campions d'Àustria, França, Itàlia, Portugal, Suïssa, Alemanya, Anglaterra i Espanya, juntament amb alguns segons i tercer classificats d'aquests campionats, ja han fet realitat cinc edicions de la U15 Eurockey Cup (2012 - 2013 – 2014 – 2015 - 2016) a Vilanova i la Geltrú i tres edicions de la U17 Eurockey Cup (2014 - 2015 - 2016) celebrats a la ciutat de Blanes.


Autor: Redacció


#blanes


#blanes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...