Notícies més llegides



La Garrotxa


Santa Coloma de Farners

Sant Joan les Fonts premiat a la Millor Rotonda Florida de Catalunya 2017

La Garrotxa  -  25/09/2017  -  13:43

El projecte de Viles Florides premia la rotonda de Peracaula, de Sant Joan les Fonts, com a la Millor Rotonda Florida de Catalunya 2017 i entrega tres flors d'honor al municipi, per la seva tasca en enjardinament, ornamentació floral i millora de l'espai verd urbà


Millor Rotonda

Millor Rotonda



La gala Flors d'Honor 2017 ha reunit al Teatre Municipal de Can Gomà de Mollet del Vallès a més de 275 persones en els reconeixements anuals del moviment Viles Florides i en un acte presidit per la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret. El projecte promou la flor i planta com a patrimoni natural de Catalunya i posa en valor polítiques sostenibles. Hi poden participar els municipis, a nivell institucional, així com qualsevol col·lectiu, empresa o particular amb sensibilitat vers la natura i la cura dels espais verds. Un jurat especialitzat format per professionals dels sectors del viverisme, la jardineria, el paisatgisme, el mobiliari urbà i altres àmbits relacionats amb el programa és l'encarregat de certificar i renovar anualment aquests distintius. La Flor d'Honor (valorat d'una a cinc) és allò que els certifica com a municipis florits. Actualment hi ha a Catalunya 113 municipis distingits com a Vila Florida en reconeixement a la seva tasca per a la millora de l'espai urbà.

Tots els municipis que treballen per fer créixer el verd a Catalunya, i que suposen un important increment de municipis participants respecte als 86 de l'edició de l'any passat, han estat guardonats; 11 municipis reconeguts amb quatre Flors d'Honor, 48 amb tres Flors d'Honor (entre els quals hi ha Sant Joan les Fonts, que augmenta en una Flor d'Honor respecta l'any anterior), 48 municipis amb dues Flors d'Honor i 6 municipis amb una Flor d'Honor.

A banda dels reconeixements institucionals als municipis, durant la gala s'ha premiat també aquells projectes d'enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l'àmbit públic com privat, han estat un exemple a seguir. En aquesta edició s'ha lliurat per primer cop el premi a la Millor Rotonda Florida de Catalunya, que ha anat a parar a mans de la rotonda Peracaula de Sant Joan les Fonts. El Poble Espanyol també ha vist reconeguda la seva tasca per l'organització del Festival de Flor en Flor.
 


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts #vilesflorides





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...