Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d'Aro es mobilitza en defensa de les institucions catalanes

Baix Empordà  -  20/09/2017  -  21:41

Uns 400 platjarencs s'han concentrat a les vuit del vespre per protestar pel macrooperatiu policial contra el referèndum


 © Jordi i Albert Busquets / GN

© Jordi i Albert Busquets / GN



Platja d'Aro és un dels municipis catalans que aquest vespre ha sortit al carrer per expressar el seu suport a les institucions catalanes. Després del macrooperatiu policial que durant tot el dia d'avui ha treballat per desballestar la infraestructura necessària per al referèndum de l'1 d'octubre, uns 400 platjarencs s'han concentrat a les vuit del vespre davant l'Ajuntament, convocats pel PDeCat i ERC de Castell-Platja d'Aro en defensa de les institucions i de la dignitat de Catalunya. S'hi han sentit consignes a favor de votar l'1 d'octubre i de la democràcia i l'alcalde del municipi, Joan Giraut, i una regidora d'Esquerra han llegit el manifest proposat per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Immediatament després de la concentració se celebra el Ple ordinari, que sotmetrà a votació una moció de suport al referèndum de l'1 d'octubre. A petició del grup municipal de CiU, els edils del plenari votaran la confirmació de la cessió d'espais municipals per a la votació i la previsió és que s'aprovi amb els vots favorables dels convergents, que són al govern, i d'Esquerra, a l'oposició.

Altres concentracions

Platja d'Aro no és l'únic municipi de les comarques gironines que ha viscut una mobilització de suport a les institucions aquest vespre. Girona, Figueres, Llagostera, Banyoles, Sant Feliu de Guíxols, Ripoll, l'Escala o Olot també s'han sumat a la protesta l'actuació de la Guàrdia Civil.

Aquest matí, a més, unes 2.000 persones han acompanyat l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i l'alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, a declarar pel seu suport a l'1 d'octubre al Palau de Justícia de Girona.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...