Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni presenta una oferta formativa per adults amb 55 cursos

Baix Empordà  -  14/09/2017  -  13:23

El nou llibret i la web de formació agrupen els cursos d'ocupació, emprenedoria i lleure per millorar-ne la difusió


Aj.Calonge

Aj.Calonge



L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha presentat avui la seva oferta formativa per adults, que té com a novetat l'agrupació en un document dels cursos formatius i d'oci que ofereixen les àrees de Promoció Econòmica i Cultura, Joventut i Ensenyament. L'objectiu és oferir a la ciutadania un sol document i també una pàgina web (http://formacio.calonge.cat) que agrupa tots els cursos, de manera que permetrà un accés més fàcil i àgil.

En total són 55 cursos els que ofereix l'Ajuntament i que s'agrupen en cursos d'ocupació, emprenedoria, empresa, gimnàstica, arts plàstiques i escèniques, ball i danses, idiomes, oficina de català, música i escola d'adults. Entre els cursos que s'ofereixen es busquen dos objectius: per una banda oferir cursos per millorar la formació de persones que busquen feina i d'emprenedors i, per l'altra, plantejar un ventall de cursos d'oci i lleure. Entre els cursos d'ocupació i emprenedoria hi ha, entre d'altres, cursos d'introducció a la bioconstrucció, de plaques solars, de Google Adwords, Xarxes Socials o finançament de per autònoms i petites empreses. Dels cursos de lleure destaquen com a novetat el teatre per infants i per adults, un curs per controlar l'estrès o un curs de creativitat fotogràfica.

El regidor de Promoció Econòmica, Arturo Prades, ha explicat que "per aquest curs hem ampliat l'oferta formativa d'ocupació i emprenedoria, passant dels 15 cursos que oferíem l'any passat als 25 que oferim ara", i afegeix que "el nostre objectiu és donar a la població eines per poder millorar els seus coneixements i formació de manera que això els faciliti la recerca de feina o bé l'auto ocupació, i ho fem de forma gratuïta gràcies als diferents partners que tenim". La regidora de Cultura, Joventut i Ensenyament, Marta Geli, explica que des de la seva àrea "s'han mantingut els cursos que tenien més bona acollida i també n'hem volgut incloure de nous adreçats a millorar l'oferta de lleure i d'ensenyament". Geli afegeix que "els cursos que plantegem des de Cultura, Joventut i Ensenyament tenen dues vessants molt clares: per una banda la d'oci i lleure, amb cursos com els de ball o de teatre, i una altra vessant més instrumental, amb cursos d'anglès, francès o català".


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...