Notícies més llegides



+ Notícies


Cassà de la Selva

Ràdio Cassà estrena programació amb una edició diària del 'Cassà al Dia'

+ Notícies  -  13/09/2017  -  15:22

L'emissora ha renovat integralment l'estudi principal


Ràdio Cassà

Ràdio Cassà



Ràdio Cassà va començar ahir la programació 2017-2018 amb novetats. El principal canvi és que el programa informatiu més antic de l'emissora, 'Cassà al dia', ha deixat d'emetre's únicament el cap de setmana per fer-se diàriament a les 13 h amb un espai de 30 minuts i amb la participació de col·laboradors relacionats amb diferents àmbits de la societat cassanenca.

El programa 'Cassà al dia', que segueix presentant-lo el periodista Mateu Ciurana, continua integrant les entrevistes habituals que fins ara es feien el cap de setmana a responsables polítics i a persones vinculades amb l'actualitat cassanenca, però afegeix també altres continguts que fins ara es feien al magazine 'Fets i Gent' cada dijous de 12 a 13 h. Aquesta franja informativa diària del 'Cassà al dia' també integra el programa 'Hora del pati' en el que els escolars de Cassà reflexionen en antena sobre els temes que més els interessen, i 'Ciutadans del món' en el que cassanencs provinents de diferents regions expliquen la seva cultura i el procés d'arribar al nostre municipi. Tots aquests espais que fins ara eren programes separats passaran a ser seccions diferenciades del nou 'Cassà al dia'.

La programació d'aquest any manté la resta d'espais com 'Hola alcalde' en el que el batlle cassanenc respon mensualment a les queixes, peticions i suggeriments formulats pels ciutadans; 'Tertúlia de músics'; el programa d'humor 'Això és la rehòstia'; el programa sobre 'La cuina de Cassà'; 'Cap de suro', l'espai en el qual es reflexiona sobre el matrimoni entre el tap de suro i el vi; el programa 'Sardanes a Ràdio Cassà'; i el programa sobre música de les orquestres de ball catalanes, 'Pista de ball'.

La regidora de Comunicació, Txell Rabionet, considera que "els canvis de la programació, units a la voluntat de potenciar la part 2.0 de la ràdio, responen a les necessitats dels nous consumidors de ràdio i fan que l'emissora local sigui més viva amb continguts cada dia renovats i fets per col·laboradors molt diversos". Rabionet agraeix la participació de la quinzena de col·laboradors que fan possible bona part dels continguts de l'emissora local de forma totalment desinteressada.

Reforma dels equipaments de Ràdio Cassà

Aquesta temporada radiofònica arrenca amb una reforma dels equipaments de l'emissora local cassanenca. L'estudi principal s'ha reformat de forma integral i per tant s'ha renovat tot el mobiliari, les instal·lacions elèctriques i la taula de so. Per altra banda, l'estudi 2 s'ha renovat parcialment.
 


Autor: Redacció


#cassa


#cassa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...