Notícies més llegides



+ Notícies


Girona

Inscripcions als cursos de català per a adults al Gironès

+ Notícies  -  12/09/2017  -  12:47

El Servei Comarcal de Català del Gironès durà a terme durant tot el setembre, inscripcions per als cursos de català i el Voluntariat per la llengua per al període octubre 2017- febrer 2018


Català

Català



Totes les persones interessades a fer algun curs de català o bé apuntar-se al programa de voluntariat lingüístic a la comarca poden informar-se’n al Consell Comarcal del Gironès, tel. 972 21 32 62 o girones@cpnl.cat, tant pel que fa a cursos presencials com d’altres modalitats d’ensenyament com ara els cursos en línia Parla.cat (nivells elementals, intermedis i de suficiència) o els cursos semipresencials i a distància (nivell C2) i es buscarà l'opció més adequada per a cada cas. Els cursos començaran la primera setmana d’octubre.

S'ofereixen cursos presencials a Girona, Salt, Cassà i Llagostera. També es durà a terme un curs de perfeccionament (nivell C2) a la seu del Consell Comarcal del Gironès, cada divendres, de 16 a 19 h. Aquest curs té abast comarcal, és a dir, pretén cobrir la demanda que hi pugui haver d’aquest nivell a tota la comarca.

Finalment, també s'obren les inscripcions al Voluntariat per la llengua, programa que ja fa anys que funciona a tot Catalunya i que ha comptat amb molts participants, ja siguin alumnes dels cursos o bé persones que desinteressadament ofereixen part del seu temps per conversar en català amb una persona que l'està aprenent.

Podeu trobar més informació a: www.cpnl.cat/girones.


Autor: Redacció


#girones


#girones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...