Notícies més llegides



Alt Empordà


La Jonquera

La Jonquera enceta aquest vespre la Festa Major

Alt Empordà  -  07/09/2017  -  18:56

El dia gran de la celebració serà demà, amb activitats per a tot tipus de públic i el concert, el sopar popular i el ball


Festa Major de la Jonquera

Festa Major de la Jonquera



La Jonquera dona aquest vespre el tret de sortida a la Festa Major amb l'entrega dels premis del XVIII Concurs Fotogràfic de l'Albera i la inauguració de les exposicions que es podran veure a Can Laporta fins al 29 de setembre. El dia fort de la Festa Major, que s'allargarà fins dilluns, però, és el demà, 8 de setembre, quan el programa proposa activitats "pensades per a tot tipus de públic i gent de totes les edats", destaca l'alcaldessa jonquerenca, Sònia Martínez.

En aquest sentit, al programa d'activitats de demà destaca la cercavila amb la Cobla Vila de la Jonquera, jocs de carrer, l'audició de sardanes i una nit marcada pel concert amb la Principal de la Bisbal, el sopar popular de la Unió Jonquerenca i el ball.

Pel que fa al dissabte, a més de la inauguració de la mostra "Entre Espanya i Rússia. Recuperant la història dels infants de la guerra" al Museu Memorial de l'Exili, hi ha el correfoc amb els Banyetes i els Diables de l'Albera, els Diables i Bruixes del Riberal, els Nyerros de Prades de Conflent i les Gàrgoles de Foc, de Banyoles. El ball amb l'Orquestra Almas Gemelas és una altra de les cites destacades.

Per diumenge hi ha prevista la inauguració del camp de futbol, que ha posat gespa artificial, explica l'alcaldessa, Sònia Martínez, i també la nit més centrada en els joves, amb el CorreJonks animat per la Bufant Fort Street Band i la música d'Hotel Cochambre.

Dilluns, coincidint amb la diada de l'Onze de Setembre hi ha l'acte institucional amb l'Orfeó Jonquerenc i, pels que no marxin a la manifestació de Barcelona, sardanes amb la Cobla Vila de la Jonquera.


Autor: A.C/GN


#lajonquera


#lajonquera


Arxiu adjunt

Programa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...