Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

El Sallés Hotel&Spa Cala del Pi prepara la seva nit més solidària

Baix Empordà  -  05/09/2017  -  00:08

La Nit Solidària, que es farà el 22 de setembre per recaptar fons contra el càncer infantil, comptarà amb Saúl Craviotto, Marc Ribas o Jordi Dalmau


Nit Solidària

Nit Solidària



La solidaritat tornarà a ser la gran protagonista del Sallés Hotel&Spa Cala del Pi el proper divendres 22 de setembre, quan el complex de Platja d'Aro acollirà per cinquè any consecutiu la Nit Solidària, un esdeveniment en suport a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Girona per a la investigació del sarcoma d'Ewing, un dels tumors més comuns entre la població infantil.

Amb el temps, aquest acte s'ha convertit en una de les cites cabdals de la Costa Brava, fins al punt que en tots aquest anys anteriors ja s'han aconseguit recaptar més de 65.000 euros, una quantitat destinada a l'estudi sobre la malaltia que lidera un equip de professionals de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. "No només està consolidada, sinó que es tracta d'una iniciativa que ha agafat un volum i una volada considerable. Esperem que sigui una nit bonica i divertida", explica el director de l'hotel, Javier Colocho.

Enguany, i com en totes les edicions prèvies, la Nit Solidària oferirà un cartell d'autèntic luxe. Presentada per la model Mireia Canalada, la gala comptarà amb la presència del medallista olímpic Saúl Craviotto; del xef Marc Ribas, conductor dels programes Cuines i Joc de Cartes de TV3; de l'actriu i cantant Mercè Martínez, que interpretarà alguna cançó; dels dissenyadors Pilar Oporto i Jordi Dalmau, que mostraran les seves col·lecions; de la periodista Cristina Cubero i de la presidenta de l'AECC Pilar Cort. No obstant això, s'esperen més personatges coneguts, tot i que encara s'han de confirmar.

Durant l'acte, on també hi haurà lloc per a un showcooking en directe a càrrec de Ribas, el xef del restaurant Aurum del Sallés Hotel&Spa Cala del Pi, Enric Herce, brindarà als assistents una degustació gastronòmica en format còctel de les seves millors propostes culinàries, amenitzant així des del paladar un esdeveniment que també gaudirà d'actuacions musicals.

Sortejos i premis

A més, els assistents també tindran l'oportunitat d'adquirir participacions per a sortejos, nits d'hotel i d'altres sorpreses que es donaran a conèixer durant la nit amb la participació dels col·laboradors Pere Quera 1887 i Boutique Pilar Oporto.

En relació a les donacions per assistir a la Nit Solidària, aquestes seran de 125 euros i es podran realitzar mitjançant una transferència bancària o de forma presencial al mateix dia de l'esdeveniment. El nombre de places és limitat, per la qual cosa és indispensable la reserva prèvia a través del telèfon 972 828 429. D'altra banda, també hi ha disponible una "fila zero" dirigida a tots aquells que desitgin col·laborar amb la investigació del sarcoma d'Ewing.


Autor: J.N/ GN


#platjadaro #nitsolidaria #caladelpi


#platjadaro #nitsolidaria #caladelpi





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...