Notícies més llegides




Cultura


Girona

Cristina García Rodero, la Cinémathèque Française i la pintura flamenca, al CaixaForum Girona

Cultura  -  05/09/2017  -  18:30

L'equipament cultural de l'Obra Social la Caixa va rebre l'any passat prop de 164.000 visitants


CaixaForum cine emociones

CaixaForum cine emociones



La prestigiosa fotògrafa Cristina García Rodero, la Cinémathèque Française i la pintura flamenca seran tres dels noms protagonistes de la nova temporada del CaixaForum Girona, que un any més pivotarà sobre dos eixos: la cultura i la ciutadania.

El centre cultural de l'Obra Social la Caixa encetarà la temporada amb una col·laboració amb la Cinémathèque Française. Serà la mostra inèdita "Cinema i emocions. Un viatge a la infància", que aprofundeix en el paper d'aquesta etapa vital en la creació d'històries i personatges en el setè art, i en la influència que les pel·lícules tenen en el desenvolupament del públic infantil. Es podrà veure del 15 de setembre al 14 de gener.

"Cristina García Rodero. Terra de Somnis" serà un altre dels plats forts de la temporada. L'exhibició, que començarà el 20 de setembre fins al 14 de gener, està organitzada conjuntament amb la Fundació Vicente Ferrer i recull 80 fotografies que la reconeguda fotògrafa va fer a Anantapur, a l'Índia, per donar veu a les dones de les comunitats rurals.

"Pintura flamenca i holandesa dels museus de Ginebra" també serà una cita destacada al calendari d'aquesta temporada al CaixaForum gironí, en aquest cas organitzada en col·laboració amb el Museu d'Art i Història de Ginebra. Del 15 de febrer al 19 d'agost s'hi podran veure 48 obres d'artistes tan reconeguts com Brueghel, Teniers o Van Haarlem.

Més que exposicions

Durant la temporada 2016-17, l'Obra Social la Caixa va programar 44 exposicions centrades en una trentena de temàtiques diferents. Tota la xarxa de centres va arribar als 2,32 milions de visitants, dels quals 163.648 van ser a Girona, on es van organitzar 529 activitats.

Per aquesta temporada, a banda de les exposicions, també s'han previst conferències, tallers familiars, concerts per a nens i adults o espectacles d'arts escèniques.

Entre les propostes destaquen NanoArts, el primer festival d'art en família, que aquest octubre posarà en contacte els més petits amb artistes, poetes, arquitectes o il·lustradors; i també la iniciativa Trobades amb Creadors, una cita mensual per impulsar el talent més jove.


Autor: A.C/GN


#girona


#girona #caixaforum





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...