Notícies més llegides




Barcelona


Barcelona

Barcelona lliurarà cinc Medalles d'Or al Mèrit Cívic als serveis d'emergències i cossos de seguretat

Barcelona  -  04/09/2017  -  15:35

El proper dia 8 de setembre tindrà lloc l'acte de ciutat on se'ls distingirà per l'actuació destacada i exemplar que van tenir en els moments immediatament posteriors a l'atemptat a la Rambla de Barcelona del dia 17 d'agost


Aj.Barcelona

Aj.Barcelona



L'Ajuntament de Barcelona lliurarà el proper divendres 8 de setembre les Medalles d'Or al Mèrit Cívic de l'Ajuntament de Barcelona als diversos cossos de seguretat i als serveis d'emergències per l'actuació destacada i exemplar que van tenir en els moments immediatament posteriors a l'atemptat del dia 17 d'agost a la Rambla de Barcelona.

En concret, el Plenari del Consell Municipal atorgarà la màxima distinció de la ciutat cinc col·lectius: la Guàrdia Urbana de Barcelona, el Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB), el Servei de Prevenció, Extinció incendis i Salvament de Barcelona (Bombers de Barcelona), la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Així mateix, el consistori vol reconèixer i agrair als serveis municipals, als veïns, als comerciants i a la ciutadania en general la seva actuació de col·laboració i civisme envers les víctimes i els seus familiars.

El proper dia 8 al matí tindrà lloc el Plenari del Consell Municipal que atorgarà les medalles. Posteriorment, al migdia, tindrà lloc l'acte ciutadà de lliurament de les distincions als serveis d'emergències i cossos de seguretat.

Un reconeixement plural de la ciutadania a la seva actuació destacada i exemplar el 17A

L'alcaldessa, Ada Colau, ha signat el decret que proposa al Plenari iniciar l'expedient per a l'atorgament de les cinc Medalles i que va acompanyat d'un Informe Justificatiu que avala el reconeixement de la ciutat a tots ells per com van atendre les víctimes de l'atemptat.

Després del terrible atemptat ocorregut el passat 17 d'agost, des del primer moment, hi va haver una resposta exemplar dels diversos cossos de seguretat i d'emergències, així com de professionals sanitaris i de col·lectius de treballadors públics. També un nombre ingent de mostres de solidaritat espontània per part de ciutadans i ciutadanes de la ciutat i de fora.

Amb aquestes cinc medalles, la corporació municipal i el conjunt de veïns i veïnes de Barcelona volen mostrar que se senten orgullosos de la resposta majoritàriament positiva i solidària que s'ha viscut amb posterioritat a l'atemptat i volen expressar el seu agraïment i reconeixement als qui hi han tingut un paper més preponderant.

El Plenari també tindrà una menció de reconeixement i agraïment als serveis municipals, als veïns, als comerciants i a la ciutadania en general per la seva actuació de col·laboració i civisme envers les víctimes i els seus familiars després de l'atac terrorista.

La Medalla d'Or al Mèrit Cívic és un reconeixement a la trajectòria de persones o entitats que han treballat en favor de la ciutat de Barcelona. No és habitual que aquest guardó es lliuri al mateix temps a diversos col·lectius professionals que hagin destacat, en un moment determinat, per una acció puntual a favor de la ciutat i de la defensa de les llibertats democràtiques i de la vida de les persones. En aquesta ocasió, el govern municipal ha fet aquesta proposta de concessió de Medalles d'Or a cinc col·lectius, més enllà de la seva reconeguda trajectòria històrica al servei de la ciutadania.


Autor: Redacció


#barcelona


#barcelona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...