Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


Besalú

El Besalú Medieval reforça les activitats culturals i musicals

Besalú, Vila Comtal  -  30/08/2017  -  22:45

L'esdeveniment arriba aquest cap de setmana amb una programació variada que inclou petites novetats


Besalú Medieval/GN

Besalú Medieval/GN



Besalú ja de per si és un indret que convida a mirar-lo amb retrospectiva pretèrita, però aquest cap de setmana el gir històric encara es farà més accentuat. Entre el dissabte 2 de setembre i el diumenge dia 3 la vila comtal acollirà la dinovena edició del Besalú Medieval, un esdeveniment que farà retrocedir els carrers del municipi uns quants segles enrere, aturant-se en aquella època quan Besalú s'erigia com un dels grans bastions medievals del territori.

Com sempre, per contextualitzar aquest salt temporal hi haurà activitats de tota mena i per a tots els públics. Així ho destaca la regidora de Turisme Fina Surina, que remarca el pas endavant que ha fet la programació en matèria cultural i musical. En aquest sentit, i entre altres novetats, l'edició d'aquest 2017 inclou uns microconcerts a l'espai del Micvé a càrrec de Burruezo i Medievalia Camerata o el retorn del grup Els Berros de la Cort. "També tindrem una zona d'acampament infantil per potenciar les activitats dels més petits i, per celebrar el desè aniversari del Carrer dels Atrapats o del Pont dels Jueus, inclourem alguna cosa diferent", explica Surina abans d'afegir que els Abanderats, que arriben procedents d'Itàlia, estan preparant algun acte especial en memòria de Pere Soler, que era qui es relacionava amb ell.

"En definitiva, és una programació amb algunes novetats, la majoria tenen a veure amb la cultura, amb la música i amb els més petits", agrega l'edil, qui reconeix que des de l'organització ja pensa en l'edició de l'any vinent, quan el Besalú Medieval celebrarà el seu vintè aniversari.

Una programació diversa

El tret de sortida tindrà lloc aquest divendres a les vuit del vespre amb una conferència sobre història i l'entrega dels Premis Pont de Plata 2017, un acte que esdevindrà l'avantsala per l'obertura del Carrer dels Atrapats.

A partir d'aquí, entre dissabte i diumenge, la programació oferirà un ventall d'opcions per a tots els gustos i edats -veure programació-. Des de talleres de tota mena -cistellers, de pa, de maquillatge o infantils-, fins a espectacles musicals, exhibicions, visites guiades, conferències o el conegut sopar medieval, que tindrà lloc dissabte a la Taverna del Seny (20.30h).

Aquí podeu descarregar el plànol

 


Autor: J.N/GN


#besalumedieval #besalu


#besalumedieval #besalu #lagarrotxa


Notes relacionades

El Besalú Medieval més 'trending topic'

Besalú Medieval refuerza las actividades culturales y musicales

Els Pont de Plata marquen l'inici del Besalú Medieval


Arxiu adjunt

Programa Besalú Medieval





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...