Notícies més llegides




Esports


Girona

El Girona guanya el Málaga a Montilivi 1-0

Esports  -  26/08/2017  -  23:29

Un gol d'Alcalá després d'una gran jugada assajada segella un triomf històric a Montilivi


Guillem Plujà/GN

Guillem Plujà/GN



El Girona ha aconseguit la primera victòria de la seva història a Primera Divisió després de superar per 1-0 el Málaga, en un partit molt disputat que s'ha resolt amb un gol d'Alcalá a la primera meitat. Els homes de Machín han tornat a desplegar un joc d'allò més vistós en atac i han fet gala de la seva solidesa defensiva per acabar sumant el primer triomf en una nit històrica a l'estadi.

Pablo Machín ha sortit d'inici amb els mateixos onze jugadors que van debutar contra l'Atlètic de Madrid. Els de Montilivi han estat superiors a la primera meitat, aproximant-se amb perill a la porteria rival durant els primers vint minuts. Ho havien provat Maffeo, Alcalá i Borja, fins que la pissarra del Girona ha donat els seus fruits.

Corria el minut 28 quan Granell ha servit una jugada assajada per Portu, que després d'un gran control s'ha plantat sol davant Roberto. El porter visitant ha aconseguit aturar el xut del '9' blanc-i-vermell, però el seu refús ha caigut a peus d'Alcalá, que només ha hagut d'empènyer la pilota per obrir la llauna i fer esclatar d'alegria els 10.000 seguidors aplegats avui a l'estadi.

A la represa Míchel ha sacsejat el seu equip amb un parell de canvis, però els gironins han continuat portant el pes del partit i posant-hi les principals ocasions: Stuani i el debutant Douglas Luiz han tingut les més clares –a part del gol anul·lat a Portu després d'una magnífica jugada col·lectiva-. Als minuts finals el Málaga ha buscat l'empat amb insistència, però la solidesa defensiva i la seguretat sota pals de Gorka han permès segellar la primera victòria de la història a Primera Divisió.


Autor: Redacció


#girona #gironafc #malaga


#girona #gironafc #malaga





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...