Notícies més llegides




Barcelona


Barcelona

Junqueras: 'Satisfacció profunda per una societat dolguda, però alhora orgullosa dels cossos de seguretat'

Barcelona  -  26/08/2017  -  21:03

Junqueras ha assegurat en declaracions als mitjans de comunicació que "com sempre Barcelona, Catalunya i la bona gent del món ha expressat una vegada més el seu rebuig a la violència, al terrorisme i el seu amor per la llibertat, la pau i la democràcia".


Junqueras

Junqueras



El president d'Esquerra Republicana i Vicepresident i Conseller d'Economia, Oriol Junqueras, i la secretària general del partit, Marta Rovira, han encapçalat la delegació republicana que ha participat aquest dissabte a la manifestació de Barcelona, sota el lema "No tinc Por", de rebuig als atemptats terroristes del passat dia 17 d'agost a Barcelona i Cambrils. Junqueras ha assegurat en declaracions als mitjans de comunicació que "com sempre Barcelona, Catalunya i la bona gent del món ha expressat una vegada més el seu rebuig a la violència, al terrorisme i el seu amor per la llibertat, la pau i la democràcia".

Junqueras ha dit que és una "satisfacció profunda" veure la resposta de la societat perquè "evidentment sent el dolor profund per les víctimes davant d'un acte de terror d'aquesta magnitut, però al mateix temps se sent orgullosa de la feina dels seus cossos de seguretat, dels treballadors públics i de la seva pròpia resposta madura i ferma".

D'altra banda, Rovira ha refermat que "estem compromesos amb la seguretat dels ciutadans, és absolutament prioritària la seguretat dels ciutadans, i alhora, estem absolutament compromesos amb la pluralitat de la nostra societat. Som una societat cosmopolita, oberta, i ho continuarem sent."

També han participat a la manifestació el portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, el portaveu del partit Sergi Sabrià, el president del Grup Municipal de l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch i la portaveu al Senat, Mirella Cortès. També han assistit els diputats i les diputades al Parlament Anna Simó, Chakir El Homrani, Alba Vergés i Marc Sanglas, entre d'altres, i des de l'Ajuntament de Barcelona, Juanjo Puigcorbé, Montse Benedí i Trini Capdevila. També ha participat l'alcadessa de Cambrils, Camí Mendoza.

A més, Esquerra ha comptat també amb representants a la concentració convocada a Ripoll a favor de la pau. Al capdavant, hi havia la diputada d'ERC al Congrés, Teresa Jordà, els diputats Joan Olòriz, Ana Surra i Joan Capdevila, així com els senadors Quim Ayats, Elisenda Pérez i Jordi Martí.


Autor: Redacció


#barcelona #notincpor #junqueras


#barcelona #notincpor #junqueras


Notes relacionades

Reben els membres de la capçalera de la manifestació 'No tinc por'

Mig milió de persones a la manifestació de Barcelona 'NoTincPor'





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...