Notícies més llegides




Besalú, Vila Comtal


Besalú

El Besalú Medieval més 'trending topic'

Besalú, Vila Comtal  -  10/08/2017  -  19:25

A través de l'etiqueta #Besalumedieval es pretén incentivar la interacció entre la fira i el públic, elements que estaran units per diversos concursos i sortejos


Besalú Medieval 3.0

Besalú Medieval 3.0



La vila comtal de Besalú ja es prepara per una de les seves fires més notòries, el Besalú Medieval. Enguany, l'esdeveniment se celebrarà el cap de setmana del 2 i 3 de setembre i oferirà, com sempre, un acurat viatge al passat farcit d'espectacles, activitats i tallers per a totes les edats.

Aquesta visió retrospectiva, però, compartirà protagonisme amb les tendències més contemporànies. En aquest sentit, en l'edició d'aquest 2017 s'alçarà el teló del Besalú Medieval 3.0, una iniciativa que pretén aprofitar l'auge de les principals xarxes socials –Facebook, Instagram i Twitter- per tal de potenciar les propostes de la fira i, de retruc, els productes de proximitat, que tindran molta presència en els diferents premis i sortejos que s'oferiran.

Segons assenyala l'Ajuntament de Besalú, aquest nou format, que girarà al voltant de l'etiqueta #Besalumedieval, serveix per "donar la volta" a la Fira a través d'una estructura de xarxes socials que ja és molt present al municipi a l'hora de potenciar la difusió i les propostes del comerç local. "Vam fer una primera prova pilot durant la Festa Major de l'any passat, però l'aposta forta és aquesta, el Besalú 3.0. El que volem és que la gent que vingui pugui interactuar i participar en diferents concursos".

En aquest sentit, i més enllà dels tradicionals sortejos que es faran a través dels posts al Facebook o al Twitter a càrrec dels visitants, una de les novetats serà un concurs de localització. En concret, els participants hauran de trobar l'autor d'un vídeo en directe realitzat per un membre de l'organització a través d'Instagram. El vencedor s'emportarà l'allotjament d'un cap de setmana a Besalú amb pensió completa.

A més, per acabar d’enfortir la proposta s’ha creat una etiqueta, #1Hmés, que apareixerà a totes les piulades. L’objectiu és que el ‘hashtag’ es faci notar una hora abans de les activitats, de tal manera que els usuaris puguin seguir el procediment de les mateixes amb una hora d’antelació i, així, poder arribar a temps. Aquesta etiqueta es farà visible des de l’Oficina de Turisme.

Noves perspectives

Aquesta i d’altres activitats 3.0 evidencien el gir de l’esdeveniment cap a les noves fornades. “Amb aquesta iniciativa volem aconseguir que el públic jove consolidi el seu vincle al Besalú Medieval, donar-li una nova perspectiva a la fira. Es tracta d’una aposta forta que pretén potenciar l’ús de les xarxes socials i els avantatges que aquestes ofereixen en el que fa referència a la difusió d’activitats”, assenyalen des de l’Ajuntament.


Autor: J.N/ GN


#besalu #besalumedieval


#besalu #besalumedieval #1hmes


Notes relacionades

El Besalú Medieval reforça les activitats culturals i musicals





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...