Notícies més llegides




Andorra


Andorra

Espot i els cònsols de les set parròquies signen la cessió del SAD al Govern d'Andorra

Andorra  -  03/08/2017  -  21:37

Mitjançant aquests convenis, a més, es fa el traspàs dels treballadors que fins ara depenien dels comuns i que passen a formar part del Govern mantenint les mateixes funcions que anteriorment


Acte de signatura

Acte de signatura





El ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, i els cònsols de les set parròquies han signat, aquest dijous, els convenis de cessió de la gestió del Servei d’Atenció Domiciliària al Govern. Aquests convenis se sumen al que ja es va signar amb el SAAS per a la cessió de la part gestionada per aquest ens.

En l’acte de signatura han estat presents el cap de Govern, Antoni Martí, la ministra de Funció Pública i Reforma de l’Administració, Eva Descarrega, i la secretària d’Estat de Relacions Institucionals, Consol Naudí.

El traspàs de la gestió del Servei d’Atenció Domiciliaria es deriva de l’aprovació de la Llei de serveis socials i sociosanitaris del 2014 que va establir que aquesta competència és titularitat del Govern. Així, el traspàs s’ha fet amb la voluntat d’ajudar les persones i els seus familiars a normalitzar les seves vides, afavorint la conciliació de la vida familiar diària i a homogeneïtzar el servei a tot el territori.

El ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, ha apuntat que l’objectiu és aconseguir arribar a totes aquelles persones que ho necessitin, i poder ampliar la cobertura que s’ofereix per tal que només hagin de recórrer a la institucionalització aquelles persones en situacions més extremes. De fet, el ministre s’ha marcat com a objectiu arribar al 3,5% de la població major de 65 anys.

El traspàs del servei, que a la pràctica ja és efectiu, ja ha permès prestar 41 hores més de servei de les habituals, gràcies a l’optimització de recursos. A més, ja s’ha aconseguit atendre 17 persones més, que s’afegeixen als 184 usuaris que ja hi havia.

Mitjançant aquests convenis, a més, es fa el traspàs dels treballadors que fins ara depenien dels comuns i que passen a formar part del Govern mantenint les mateixes funcions que anteriorment.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...