Notícies més llegides



Alt Empordà


Catalunya

Ludoteques per afavorir el descans al volant

Alt Empordà  -  25/07/2017  -  14:45

Autopistas i Creu Roja obren un espai infantil a l'Empordà per fomentar la seguretat a la carretera


Ludoteques Empordà i Montseny

Ludoteques Empordà i Montseny




Per afavorir el descans dels conductors durant l'efervescent època estival, Autopistas, companyia del grup Abertis, i Creu Roja, han posat en marxa novament la zona infantil de jocs a l'àrea de servei de l'Empordà Sud -direcció Barcelona- a l'AP-7, així com també a la zona del Montseny Nord -direcció Girona-. La iniciativa, totalment gratuïta, afloreix en una època en la qual els desplaçaments per vacances esdevenen el pa de cada dia, i té com objectiu fomentar la seguretat a la carretera i promoure el descans dels conductors.

Els dos espais, dirigits sobretot a nens i nenes d'entre un i dotze anys, estaran oberts tots els caps de setmana de juliol i agost i comptaran amb monitors de Creu Roja i amb diversos tallers, jocs i altres dinàmiques grupals que divulgaran les bones pràctiques en matèria de seguretat viària.

En aquest sentit, Autopistas-Abertis impulsa aquest servei com una proposta amena i amb una finalitat dual: mentre els menuts es diverteixen amb jocs i activitats pedagògiques, els pares poden descansar i, també, aprofitar els serveis habituals de les àrees de servei gestionades per Areas, com ara el wifi gratuït o l'àmplia oferta gastronòmica.

L'èxit d'aquest projecte no ha tardat a generar conseqüències. Així, la companyia ja ha posat en marxa un nou espai infantil a l'AP-68, al seu pas per Saragossa, i ja suma quatre ludoteques repartides pel territori nacional, tres de les quals gestionades per Areas.

La seguretat, màxima prioritat

Autopistas preveu 20 milions de desplaçaments de vehicles lleugers durant els mesos de juliol i agost a l'AP-7 (Salou-La Jonquera), el que representa un increment del 4% en relació a les xifres de l'any passat. Per això, la companyia recorda la importància de complir amb els descansos per a fomentar una conducció més segura. Un total de 524 panells de missatgeria variable ubicats a les autopistes recorden aquesta necessitat.


Autor: J.N/ GN





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...