Notícies més llegides




Esports


Banyoles

Carolina Routier i Auxio Abuín, campions d'Espanya de triatló sprint a Banyoles

Esports  -  23/07/2017  -  00:20

La triatleta local Carolina Routier (1.00.59) ha mantingut una ajustada segona i tercera etapa amb la vencedora de la prova, l'australiana Natalie Van Coevorden (01.00.33)


Guanyadors / Pere Duran

Guanyadors / Pere Duran




Routier ha creuat la meta amb una marca molt ajustada a la de la vencedora de la prova, l'australiana Natalie Van Coevorden (01.00.33), mentre que Abuín ha protagonitzat un ajustadíssim final de carrera amb Rostyslav Petrov (00.52.45). La plata ha estat pel triatleta d'Alacant Roberto Sánchez Mantecón (00.53.02) i per Sara Bonilla (01.01.20) mentre que el bronze se l'han endut Francesc Godoy (00.53.06) i Eva Ledesma (01.01.27).

El triatleta de La Roda, David Castro, que partia com un dels favorits, ha quedat en dissetena posició per un problema a boxes que l'ha fet perdre posicions. Castro formava part del grup d'esportistes que liderava la prova fins que un problema en la transició de bicicleta a carrera li ha fet perdre un temps valuosíssim que no ha pogut recuperar tot i la rapidesa en la seva cursa.

Demà, Campionat d'Espanya d'aquatló i el Campionat d'Europa per clubs

Demà diumenge hi haurà una nova oportunitat de veure a Banyoles els grans noms del triatló amb el Campionat d'Espanya d'aquatló en què competeixen David Castro, Antonio Serrat, Francesc Godoy, Carmen Gómez i Sara Bonilla entre altres. David Castro tindrà una nova oportunitat de fer medalla a Banyoles.

El triatló de demà diumenge arrencarà a les 9.00 del matí amb el Campionat d'Europa de per clubs en relleus amb 33 equips i esportistes d'11 nacionalitats.

Més de 2.700 triatletes s'han inscrit en els tres campionats de triatló que acull Banyoles aquest cap de setmana, el Campionat d'Espanya de triatló i d'aquatló, el Campionat d'Europa per clubs i el Campionat de Catalunya aleví i infantil.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...