Notícies més llegides




Esports


Banyoles

Banyoles es prepara per acollir un triatló de rècord, aquest cap de setmana

Esports  -  20/07/2017  -  16:28

David Castro, Uxío Abuín i Antonio Serrat són alguns dels grans esportistes presents en el Campionat d’Espanya de triatló sprint que tindrà lloc dissabte a Banyoles


EUROPEAN TRIATLO BNY/Pere Duran

EUROPEAN TRIATLO BNY/Pere Duran




Els triatletes David Castro, Uxío Abuín i Antonio Serrat són alguns dels grans esportistes presents en el Campionat d'Espanya de triatló sprint que tindrà lloc dissabte a Banyoles. Entre el cartell de noies, Anneke Jenkins, Cecília Santamaría i la banyolina Carolina Routier competiran al costat d'altres noms destacats com Carmen Gómez i Camila Alonso, en el Campionat espanyol de triatló.

En aquatló, Francesc Godoy i Sara Bonilla se sumen a la llista d'esportistes d'elit que lluitaran per la primera posició del Campionat d'aquatló que tindrà lloc diumenge. El mateix diumenge arrancarà amb el Campionat d'Europa de clubs amb 132 esportistes inscrits d'11 nacionalitats diferents (33 equips amb 4 integrants per equip).

L'elit competeix dissabte i diumenge

El cap de setmana de triatló arrenca el dissabte 22 de juliol amb el Campionat d'Espanya de triatló sprint, en categories cadet, júnior, grups d'edat i elit. La modalitat d'elit, femenina i masculina, competirà a les 18.15 i a les 20.00 de la tarda.

El triatló del diumenge 23 de juliol començarà a les 9.00 del matí amb el Campionat d'Europa per clubs i seguirà amb el Campionat d'Espanya d'aquatló (natació i cursa a peu) a partir de les 12.00 del migdia.



Un triatló de rècord: més de 2.700 inscrits

Banyoles bat les previsions i congregarà a Banyoles més de 2.700 triatletes amb tres campionats en dos dies: el Campionat d'Espanya de triatló sprint i aquatló, el Campionat d'Europa per clubs en relleus mixtes i el Campionat de Catalunya aleví i infantil. La capital del Pla de l'Estany supera els participants del Campionat d'Espanya de triatló sprint i aquatló de l'any passat, celebrat a Águilas (Múrcia).


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...