Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Actuació de millora de la carretera de Riudaura

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  20/07/2017  -  14:30

L'Ajuntament adjudica els treballs d'asfaltatge de la via, d'acord amb el conveni signat amb la Diputació de Girona. La proposta s'ha aprovat a la Junta de Govern Local d'aquest matí que també ha donat llum verd a l'arranjament de part de la coberta de la llar d'infants de les Fonts


Josep Maria Corominas

Josep Maria Corominas




El passat mes de febrer l'Ajuntament d'Olot va signar un conveni amb la Diputació de Girona per realitzar obres de millora al tram municipal de la carretera de Riudaura. L'acord establia que prèviament el Consistori havia de portar a terme l'arranjament d'uns 500 m² de fresat i reposició amb 5 centímetres d'aglomerat asfàltic en zones que havien quedat deformades i amb fissures.

La Junta de Govern Local d'aquest matí ha aprovat l'adjudicació de l'obra a l'empresa Josep Vilanova per un import total de 9.644 euros. Els treballs començaran a l'alçada dels Pisos Garrotxa i afectaran una superfície de 500 m² en direcció a Riudaura.

L'Ajuntament acordarà amb la Diputació de Girona el calendari d'execució de l'obra, prevista inicialment per aquest setembre. Una vegada finalitzada la fase que correspon a l'Ajuntament, la Diputació s'encarregarà de l'asfaltatge de la via dins del programa de millora de la xarxa viària de la demarcació. En total, l'actuació tindrà un cost de més de 13.000 euros.

"Ben aviat començaran les obres de la carretera de Riudaura, molt necessàries per millorar l'estat d'una via en la qual tot i que ja s'hi havia actuat hi havia un tram pendent de fer" ha afirmat l'alcalde Josep M. Corominas. Corominas també ha avançat que "a les properes setmanes també es veuran obres a la llar d'infants de Les Fonts, ja que aprofitarem l'estiu per arreglar part de la coberta". La Junta de Govern Local ha aprovat els treballs permetran arreglar el voladís de la façana posterior del centre (format per elements metàl·lics i de fusta), que havia quedat malmès per filtracions d'aigua. L'empresa Arco Muntatge (Servicios Empresariales del Maresme) portarà a terme l'actuació que s'iniciarà de forma immediata perquè pugui estar a punt a l'inici del curs escolar. Els treballs s'han adjudicat per 23.224 euros i tenen un termini d'execució d'un mes.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...