Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

Més de 250 persones ja han participat en l'activitat Biblioplaça a Palamós

Baix Empordà  -  19/07/2017  -  13:58

La setmana vinent la Biblioplaça tancarà el mes de juliol ubicant-se a la plaça de Vila-romà i durant l'agost tornarà a repetir la roda de visites de places i indrets públics realitzada durant el juliol


Biblioplaça a Palamós

Biblioplaça a Palamós




Des del passat dia 3 de juliol i fins a finals d'agost, la biblioteca de Palamós "Lluís Barceló i Bou" desdobla el seu servei sortint al carrer, amb el projecte Biblioplaça que promouen les biblioteques públiques de Catalunya i que té l'objectiu de promoure la lectura a l'estiu en àmbits públics dels barris dels municipis més allunyats d'aquests equipaments.

Més de 250 usuaris
Durant els primers quinze dies d'activitat més de 250 persones, entre públic infantil, jove i adult, han fet ús de la Biblioplaça en les visites que aquesta activitat ha fet a les places de Mas Guàrdies, i el passeig de La Fosca, així com aquesta setmana que l'estada té lloc a la plaça de Mossèn Gumersind, a Sant Joan.

Cada setmana la biblioteca de Palamós es trasllada a una plaça diferent del municipi, on ubica carpes i taules, i on dos dinamitzadors d'aquest servei ofereixen, de manera totalment gratuïta, el servei de consulta de llibres, revistes i premsa diària per a adults, joves i infants, així com activitats de dinamització lectora.

Mitjançant aquesta activitat es permet apropar i facilitar la lectura als ciutadans d'una manera lúdica, donant a conèixer la Biblioteca als ciutadans que encara no han utilitzat aquest servei. La Biblioplaça també fomenta la convivència a partir d'una activitat de promoció cultural, generar nous espais de relació i vinculació entre el veïnatge.

Cada setmana a una plaça diferent
La proposta té lloc cada tarda de 18.30 a 20.30 h (excepte els dijous) i durant una setmana a cada espai escollit. La setmana vinent la Biblioplaça tancarà el mes de juliol ubicant-se a la plaça de Vila-romà, ubicada a la zona d'Es Pla.

La programació de la Biblioplaça es repetirà en els mateixos indrets durant el mes d'agost. Del 31 de juliol al 4 d'agost: Mas Guàrdies; del 7 a l'11 d'agost, a La Fosca; del 14 al 18 d'agost a la plaça Mn. Gumersind, i del 21 al 25 d'agost a la plaça de Vila-romà.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...