Notícies més llegides



Esports


Banyoles

Triple cita amb el triatló, el 22 i 23 de juliol a Banyoles

Esports  -  18/07/2017  -  15:36

Aquest cap de setmana, tres competicions de triatló que congregaran 2.705 triatletes a la capital del Pla de l'Estany


Triatlon/Pere Duran

Triatlon/Pere Duran




Banyoles es prepara per acollir, aquest cap de setmana, tres competicions de triatló que congregaran 2.705 triatletes a la capital del Pla de l'Estany. D'aquests, 1.523 esportistes participaran en el Campionat d'Espanya de triatló en distància sprint, 892 competiran en el Campionat d'Espanya d'aquatló, 132 formaran part del Campionat d'Europa de triatló per clubs (33 clubs amb 4 integrants per equip) i 160 participaran en el Campionat de Catalunya infantil i aleví. Amb aquestes xifres, Banyoles ha superat les previsions i ha superat les inscripcions del Campionat d'Espanya de triatló sprint i aquatló celebrat l'any passat a Águilas (Múrcia).

Més de 220 voluntaris

L'organització del triatló compta amb 223 voluntaris que s'han inscrit fins a dia d'avui per col·laborar en el correcte desenvolupament de les diferents proves durant tot el cap de setmana. Es tracta d'una xifra similar a la de l'any passat que encara pot créixer, ja que entre avui i demà les persones interessades a formar part d'un dels esdeveniments esportius més importants que acull Banyoles encara es poden apuntar enviant un correu electrònic a triatlobanyoles2017@gmail.com.

Dissabte, el Campionat d'Espanya i el de Catalunya

El dissabte 22 de juliol tindrà lloc el Campionat d'Espanya de triatló, en categories cadet, júnior, grups d'edat i elit, el qual serà de categoria sprint i no olímpica, a diferència de la prova de l'any passat a Banyoles. La modalitat d'elit, femenina i masculina, competirà el dissabte a les 18.15 i a les 20.00 de la tarda. El Campionat de Catalunya aleví i infantil tindrà lloc al matí, a les 11.30.

Diumenge, el Campionat d'aquatló i el Campionat d'Europa

El diumenge 23 de juliol arrencarà a les 9.00 del matí amb el Campionat d'Europa de triatló per clubs, que serà en relleus mixtes, i continuarà amb els diferents proves del Campionat d'Espanya d'aquatló a partir de les 12.00, el qual inclou natació i cursa a peu i no bicicleta, a diferència del triatló.



Divendres, conferència sobre la nutrició del triatleta amb David Castro

De forma prèvia a les competicions de triatló d'aquest cap de setmana, la Càtedra d'Esports i Educació Física de la Universitat de Girona – Centre d'Estudis Olímpics organitza la conferència Bases per la nutrició del triatleta, el divendres 21 de juliol a les 20.00 a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles. L'activitat, que és gratuïta i està oberta a tots els públics, anirà a càrrec de la nutricionista especialitzada Juana Mª González i del triatleta professional David Castro.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...