Notícies més llegides



+ Notícies


Creu Roja compta amb servei de bany adaptat en 9 platges gironines

+ Notícies  -  14/07/2017  -  18:43

Creu Roja compta amb un equip de 49 persones, entre socorristes, infermers, tècnics d'emergència, i disposa a més de 5 embarcacions





Creu Roja treballa en la millora contínua del servei de socorrisme i salvament que presta en 17 platges del litoral. Per aquest motiu, disposa actualment del servei de bany adaptat en 9 platges.

Gràcies a aquest servei, moltes persones amb discapacitat poden gaudir d'un bany al mar i a més els seus familiars disposen d'un ajut que facilita que tots gaudeixin del seu descans en les millors condicions possibles. Els dispositius de bany adaptat consisteixen en cadires amfíbies, crosses i armilles salvavides que faciliten el bany a les persones amb discapacitat, acompanyades de personal de Creu Roja.

A més de les persones amb discapacitat, qualsevol persona amb algun tipus de limitació funcional causa de l'augment de l'esperança de vida pot gaudir d'aquest servei. La intervenció de Creu Roja a les 17 platges del litoral en què està present és possible gràcies a un equip de 49 persones diàries, entre socorristes, metges, infermers, conductors, etc. L'Organització compta a més amb 5 embarcacions.

Gràcies a aquest desplegament, Creu Roja realitza prop de 7.000 atencions cada any a les platges gironines on té presència. La major part són assistències sanitàries, que inclouen atencions a persones afectades per picades, esquinços, luxacions i erosions, però també destaquen les assistències socials, com les que s'ofereixen a través dels dispositius de bany adaptat.

El dispositiu de Creu Roja a platges inclou a més el rescat de persones en risc imminent d'ofegament, les assistències a embarcacions o les evacuacions a centres hospitalaris. La intervenció de Creu Roja també contempla la posada en marxa de diferents iniciatives de caràcter preventiu per tal d'evitar els accidents propis del període estival, com les insolacions, cremades solars, cops de calor, talls de digestió o lesions produïdes per animals marins.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...