Notícies més llegides




+ Notícies


Olot

Detinguts dos homes que van marxar sense pagar d'una benzinera amb un cotxe sostret a Alemanya

+ Notícies  -  14/07/2017  -  18:29

Portaven unes segones plaques de matrícula també sostretes


Mossos

Mossos




Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 12 de juliol dos homes, de 25 i 54 anys, de nacionalitat Alemanya i veïns de Uebach Palenberg (Alemanya), com a presumptes autors d'un delicte d'estafa, un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle, i d'un furt.

Els fets van tenir lloc el matí del 12 de juliol, en una benzinera d'Olot. Dues persones es van aturar per fer benzina al seu vehicle. Posteriorment van marxar sense pagar i els responsables de la benzinera van alertar els mossos.

Amb les característiques del vehicle i el número de matrícula, els agents van iniciar una recerca i van comprovar que la matricula del vehicle havia estat denunciada com a sostreta a Alemanya.

A la poca estona els mossos van localitzar el vehicle sospitós, quan circulava per la carretera C-66, a l'alçada de Cornellà del Terri (Pla de l'Estany), però portava una matrícula d'Alemanya diferent de la que els agents tenien.

Els policies van aturar el turisme a l'entrada de Girona i van identificar els dos ocupants, que coincidien plenament amb els que havien marxat de la benzinera.

A la part posterior del turisme els mossos van veure que la placa de matrícula estava desencaixada i enganxada amb cinta americana. En comprovar la documentació del vehicle es van adonar que aquest també constava sostret a Alemanya des de principi de mes.

En fer l'escorcoll del vehicle, els agents van trobar diversa documentació i una targeta de crèdit que constava com a sostreta a França. A més de diferent material com dos cascs de motocicleta, dues llanternes, quatre guants negres, un martell i un tornavís de grans dimensions.

Els mossos van detenir els dos homes com a presumptes autors del robatori i furt d'ús del vehicle, de l'estafa a la benzinera i el furt de les plaques de matrícula a Alemanya.

La investigació no es dona per tancada i no es descarta que puguin estar relacionats amb altres fets delictius.

Els detenguts, que no tenien antecedents a l'estat espanyol, van passar el dia 13 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...