Notícies més llegides



El Ripollès


Ripoll

La Transpirinenca Social i Solidària fa parada a la Vall de Núria

El Ripollès  -  13/07/2017  -  11:59

Enguany amb el lema «La Pau és el camí» caminarà els 800 Km que separen el Cap Higuer a Hondarribia fins al Cap de Creus a Cadaqués


Transpirinenca

Transpirinenca




Un any més la Transpirinenca Social i Solidària camina des del 8 de juny fins al 21 de juliol per la Inclusió. Enguany amb el lema «La Pau és el camí» caminarà els 800 Km que separen el Cap Higuer a Hondarribia fins al Cap de Creus a Cadaqués.

Ahir dimecres 12 de juliol aquests joves que enguany fan la travessa de la TRANSPIRINENCA Social i Solidària van arribar a la Vall de Núria. Provinents de Puigcerdà i després de caminar unes 6 hores, els 6 joves que fan tota la travessa van arribar acompanyats de persones voluntàries que els van donar suport durant aquesta part del camí. Un any més l'Ajuntament de Ripoll també els va voler acompanyar en aquesta etapa propera.

Després de dinar es va celebrar un Fòrum en el qual els joves que fan la travessa van explicar l'experiència de la seva vida. El fòrum el va moderar Xavier Mas de Xaxàs, periodista especialitzat en política internacional i en la informació en zones de conflicte.

La jornada es va tancar amb un petit piscolabis gentilesa de Santiveri i la Vall de Núria, que va permetre un cop més que caminadors i voluntaris puguin compartir una estona plegats.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...