Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

Acord per reubicar provisionalment les parades del mercat de la Devesa

Actualitat Girona  -  11/07/2017  -  22:37

Les parades del vial perimetral se situaran al passeig de la Devesa


Plànol reubicació mercat

Plànol reubicació mercat




L'Ajuntament de Girona, les associacions de marxants i representants de les associacions de veïns del barri han acordat aquesta tarda, en el marc de la Taula dels Mercats de Marxants de Girona, reubicar provisionalment les parades del mercat de la Devesa. El canvi consistirà a desplaçar les parades ubicades fins ara al vial perimetral al passeig de la Devesa, entre el passeig de la Sardana i el rellotge.

La prova pilot d'aquesta reubicació, motivada principalment per la incidència del sol a la zona del vial, es portarà a terme del 22 de juliol al 2 de setembre. A més, s'aprofitarà per utilitzar el vial com a aparcament per als usuaris del mercat evitant haver d'accedir al Camp de Mart.

La tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l'Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha destacat que "d'aquesta manera es compleix amb les necessitats dels marxants, a la vegada que fem una prova per la qual durant aquests dies no es podrà aparcar al camp de Mart i l'aparcament serà al perimetral". Plana ha destacat i l'acord entre Ajuntament, marxants i veïns agraint "la bona voluntat i disposició al diàleg per part de tots els implicats".

A la reunió hi ha participat també la tinenta d'alcaldia i regidora de Serveis Socials, Habitatge i Seguretat, Sílvia Paneque; el regidor de Paisatge i Hàbitat Urbà, Narcís Sastre; representants de grups municipals; les dues associacions representants dels marxants de la devesa i un representant de la Federació d'Associacions de Veïns de Girona, que en aquest cas és de la Devesa.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...