Notícies més llegides




Lleida


Lleida

CaixaBank, patrocinador principal de la Fira de Lleida

Lleida  -  07/07/2017  -  10:38

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, signen el conveni entre ambdues entitats


Acord

Acord




Fira de Lleida i CaixaBank han renovat l'acord de col·laboració pel qual l'entitat financera esdevé patrocinadora principal de les fires, els salons, les mostres i altres actes de caire similar que organitzi Fira de Lleida. El contracte de patrocini s'ha signat a La Llotja pel president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida i alcalde de Lleida, Àngel Ros, i pel director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana.

Segons estipula l'acord, CaixaBank donarà suport durant l'any 2017 a les activitats que organitza Fira de Lleida i en serà l'única empresa patrocinadora en l'àmbit financer. El conveni serà vigent durant l'any en curs, i podrà ser renovat per explícita voluntat de les dues parts.

CaixaBank dóna suport any rere any a Fira de Lleida i reforça la seva finalitat que és organitzar exposicions comercials que acostin l'oferta i la demanda, tant a la ciutadania com als diferents sectors professionals. A més, Fira de Lleida és un motor importantíssim per a l'economia de Lleida i l'acord de col·laboració amb l'entitat té l'objectiu de contribuir a la dinamització comercial i econòmica de la ciutat i de la demarcació.

D'altra banda, tant Fira de Lleida com CaixaBank garanteixen que compleixen amb la normativa mediambiental. En aquest sentit, cal recordar que CaixaBank és una entitat sensibilitzada a potenciar totes les iniciatives i actuacions que afavoreixin la conservació adequada del medi ambient i el desenvolupament sostenible.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...