Notícies més llegides



Motor


Fornells de la Selva

L'exclusivitat de Smart, a Garatge Plana

Motor  -  29/06/2017  -  20:00

El concessionari i taller de Mercedes-Benz a Girona disposa al seu aparador del nou i revolucionari Ushuaïa Limited Edition 2017


SMART Ushuaïa Limited Edition 2017

SMART Ushuaïa Limited Edition 2017




Fa un mes, durant la celebració de l'Automobile Barcelona, Smart va presentar la nova edició Ushuaïa Limited Edition 2017, un automòbil innovador que neix de la col·laboració entre Mercedes-Benz Espanya i Ushuaïa Ibiza Beach Hotel. L'exclusivitat d'aquest vehicle és tan notòria que la firma ha limitat la seva venda a només 150 unitats, algunes de les quals presents al Garatge Plana, el concessionari i taller de Mercedes-Benz a la demarcació gironina.

Dissenyat amb el programa de personalització BRABUS, el nou Smart brinda una imatge esportiva i genuïna, uns atributs que es complementen amb la sonoritat d'un equip de so d'alta finalitat JBL o amb un paquet, el Ushuaïa Experience, que inclou l'estada al Ushuaïa Ibiza Beach Hotel per a dues persones i l'accés VIP a la festa 'Ushuaïa Experience'.

El nou cotxe, que es produirà exclusivament per als mercats d'Espanya i Itàlia, inclou uns acabats molt autèntics i personals, amb un exterior compost de detalls vermells que ressalten l'esportivitat dels faldons i les llantes BRABUS. Però si l'aspecte de fora ja és esplèndid, la bellesa també té una cita a l'interior del vehicle, espai on el color vermell també banya el volant, els seients de cuir o el quadre de comandaments.

Equipament de luxe

El nou Smart Ushuaïa Limited Edition 2017 presenta un equipament de primer nivell. Entre d'altres punts forts, destaquen el canvi automàtic de doble embragatge i set velocitats 7G-DCT o la carrosseria Tridion, la graella del radiador i els 'bodypanels' en blanc. A més, el cotxe també disposa d'una càmera de marxa enrere, un sostre panoràmic de cristall, un paquet LED&Sensor o un navegador amb pantalla tàctil de 7".

En relació als preus d'aquests exclusius automòbils, aquests oscil·len entre els 19.500 euros de la versió coupé i els 22.500 euros per a la versió cabrio.

Garatge Plana

Per gaudir d'aquest cotxe tan especial, els gironins només han d'anar en alguna de les seus que Garatge Plana té ubicades arreu de la província: Vilamalla, Fornells de la Selva, Mont-ras, Blanes i Olot. El concessionari llueix una trajectòria de més de setanta anys en el sector de l'automoció. Un temps, aquest, que ha estat nodrit pel bon treball de més d'un centenar de professionals.


Autor: J.N/ GN





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...