Notícies més llegides




La Selva


Santa Coloma de Farners

El Consell Comarcal de la Selva s'adhereix al Programa Aracoop de suport a l'economia social i cooperativa

La Selva  -  28/06/2017  -  17:27

Amb la signatura d'aquest conveni, el Consell Comarcal de la Selva entra a formar part a la Taula Territorial de l'economia social de les comarques gironines


Conveni/CCS

Conveni/CCS




El Consell Comarcal de la Selva i la Fundació Gentis han signat avui un conveni de col·laboració per tal de fomentar l'economia social i cooperativa a la comarca, dins el marc del Programa Aracoop de la Generalitat de Catalunya.

En aquest context, la Fundació Gentis està desenvolupant a les comarques gironines tota una sèrie d'accions per generar ocupació i afavorir la creació de cooperatives i societats laborals, a través de la Xarxa d'Ateneus Cooperatius, que ja compta amb el suport d'altres entitats com la Diputació de Girona, els Ajuntaments d'Olot i Figueres, entre d'altres, la Cambra de Comerç de Girona i la Universitat de Girona.

Amb la signatura d'aquest conveni, el Consell Comarcal de la Selva entra a formar part a la Taula Territorial de l'economia social de les comarques gironines, i ja participarà en la reunió que tindrà lloc el proper mes de juliol.

També fruit d'aquest acord, el proper 7 de juliol tindrà lloc al Centre – Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners un taller destinat a professionals autònoms per donar-los a conèixer l'opció d'una cooperativa com a model de gestió empresarial, i en què s'incidirà en els principals avantatges que comporta, el seu funcionament, les finances ètiques i cooperatives, etc.

El Consell Comarcal, doncs, reforçarà amb aquest conveni la seva aposta per l'emprenedoria i el suport a les petites empreses de la comarca de la Selva, ja que aquesta línia de treball s'afegirà a la resta de projectes i serveis que ja està desenvolupant amb l'objectiu de millorar la competitivitat del teixit empresarial.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...