Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

La biblioteca de Palamós sortirà al carrer els mesos de juliol i agost

Baix Empordà  -  28/06/2017  -  16:26

Els espais públics de Palamós que es visitaran amb aquest projecte seran les places de Mas Guàrdies, la de Mossèn Gumersind, la de Vila-romà i el passeig de La Fosca


Biblio plaça

Biblio plaça




A partir del dilluns dia 3 de juliol i fins a finals d'agost, la biblioteca de Palamós "Lluís Barceló i Bou" desdoblarà el seu servei sortint al carrer, amb el projecte Biblioplaça que promouen les biblioteques públiques de Catalunya i que té l'objectiu de promoure la lectura a l'estiu en àmbits públics dels barris dels municipis més allunyats d'aquests equipaments.

D'aquesta manera la biblioteca de Palamós es traslladarà cada setmana a una plaça diferent del municipi, on ubicarà carpes i taules, i on dos dinamitzadors d'aquest servei oferiran, de manera totalment gratuïta, el servei de consulta de llibres, revistes i premsa diària per a adults, joves i infants, així com activitats de dinamització lectora.

Aquesta activitat permetrà apropar i facilitar la lectura als ciutadans d'una manera lúdica, donant a conèixer la Biblioteca als ciutadans que encara no han utilitzat aquest servei. La Biblioplaça també fomenta la convivència a partir d'una activitat de promoció cultural, generar nous espais de relació i vinculació entre el veïnatge.

La proposta es durà a terme durant el juliol i agost, cada tarda de 18.30 a 20.30 h (excepte els dijous) i una setmana a cada espai escollit. La programació s'iniciarà del 3 al 7 de juliol, a la plaça de Mas Guàrdies, seguirà la setmana del 10 al 14 de juliol, al passeig de La Fosca; del 17 al 21 de juliol, a la plaça de Mn. Gumersind; i del 24 al 28 de juliol, a la plaça de Vila-romà ubicada a la zona d'Es Pla.

La programació de la Biblioplaça es repetirà en els mateixos indrets durant el mes d'agost. Del 31 de juliol al 4 d'agost: Mas Guàrdies; del 7 a l'11 d'agost, a La Fosca; del 14 al 18 d'agost a la plaça Mn. Gumersind, i del 21 al 25 d'agost a la plaça de Vila-romà.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...