Notícies més llegides



Esports


Banyoles

Banyoles es prepara per a un Triatló amb competicions a nivell català, espanyol i europeu

Esports  -  26/06/2017  -  15:07

Més de 2.100 triatletes ja s'han inscrit al Campionat d'Espanya de triatló i d'Aquatló, al d'Europa de triatló i al Campionat de Catalunya infantil i aleví


Presentació Aj.Banyoles

Presentació Aj.Banyoles




El cap de setmana del 22 i 23 de juliol del 2017 Banyoles tornarà a ser una cita obligada pels millors triatletes en unes competicions on ja hi ha inscrits més de 2.100 triatletes. El dia 22 de juliol Banyoles serà la seu del Campionat d'Espanya de triatló sprint (de categoria cadet, junior, grups d'edat i elit). El mateix dia 22 hi haurà el Campionat de Catalunya de triatló aleví i infantil. El dia 23 de juliol està programat el Campionat europeu de triatló per clubs de relleus i el Campionat d'Espanya d'Aquatló (de categoria cadet, junior, grups d'edat, paratriatló i elit). Cal recordar que el triatló inclou natació, bicicleta i cursa a peu, per altra banda, l'aquatló és una prova amb les especialitats de natació i cursa a peu.

Dels més de 2.100 inscrits, 1.200 són del Campionat d'Espanya de triatló sprint, 630 del Campionat d'Espanya d'Aquatló, 160 del Campionat de Catalunya de triatló aleví i infantil, i 132 (33 clubs amb 4 integrants per equip) del Campionat europeu de triatló per clubs de relleus. A dia d'avui el 75% dels participants del Campionat d'Espanya de triatló sprint i del Campionat d'Espanya d'Aquatló són de fora de Catalunya. D'entre els participants ja ha confirmat la seva presència el triatleta David Castro. Quan encara queden 15 dies d'inscripcions obertes la participació ja és igual que al Campionat d'Espanya de triatló sprint i d'Aquatló celebrat l'any passat a Águilas (Murcia).

L'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha valorat positivament el nivell d'inscrits i ha manifestat que "dels triatlons dels últims 7 anys organitzats a Banyoles serà el que tindrà més esportistes, i és un repte per mantenir el mateix nivell organitzatiu". Noguer una vegada més ha agraït la tasca dels voluntaris i ha destacat tota la dinamització econòmica que provoca el triatló, per exemple, en els allotjaments.

Una vegada més la prova vindrà acompanyada per una jornada de formació, el divendres dia 21 de juliol a la tarda, organitzada per la Càtedra d'Esport i Educació Física – Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat de Girona.

El 2018, el classificatori europeu dels Jocs Olímpics de la Joventut

Una novetat que s'ha fet pública aquest dilluns al matí és que la primera quinzena de juliol de l'any 2018 Banyoles tornarà ser seu d'una prova internacional de triatló. Acollirà el classificatori europeu dels Jocs Olímpics de la Joventut Buenos Aires 2018.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...