Notícies més llegides



La Selva


Santa Coloma de Farners

El Ple del Consell Comarcal amplia un any la concessió del transport escolar

La Selva  -  23/06/2017  -  10:26

En la sessió de dimarts, Adrià Ortiz va prendre possessió com a nou conseller comarcal del PSC, i Narcís Pou, d'ERC va presentar la seva dimissió per motius personals


Ple Consell Comarcal

Ple Consell Comarcal




El Consell Comarcal de la Selva va celebrar dimarts 20 de juny una nova sessió plenària en la qual es va aprovar renovar la concessió del servei de transport escolar un any més. La mesura es va prendre perquè el contracte de licitació que es va aprovar en el passat ple de març està pendent de resolució judicial. Dues empreses de transport han presentat al·legacions i el tribunal administratiu encara no ha resolt el cas tot i la capacitat que té de fer-ho en quinze dies. La plica de licitació preveu l'actualització dels preus de mercat actuals, que suposa un preu de sortida del concurs amb un abaratiment en conjunt d'un 3,5%. Per tal que els nens i nenes de la comarca tinguin garantit el transport a l'inici del curs vinent, el Consell Comarcal ha decidit perllongar un any la concessió, a l'espera de la resolució del tribunal administratiu. Les al·legacions presentades fan referència a la incorporació de publicitat del Consell Comarcal, la quantitat de quilometratge gratuït per a activitats esportives i culturals i el temps de resposta en cas d'avaria.

Un cop el tribunal administratiu resolgui el cas es procedirà a la licitació del servei de transport escolar. L'empresa guanyadora exercirà el servei a partir del curs 2018-2019.

En la sessió d'aquest dimarts també es va fer l'aprovació definitiva del compte general de l'exercici 2016, es va fer l'aprovació provisional de la modificació i l'establiment d'ordenances fiscals, així com el nomenament de representants als òrgans col·legiats d'ens participats pel Consell Comarcal de la Selva.

El Ple també va aprovar una moció pel desdoblament de la Nacional II entre Maçanet i Tordera que inclou també la petició de millorar la connexió del polígon industrial de Riudellots de la Selva.

Un altre punt destacat va ser la presa de possessió del nou conseller comarcal Adrià Ortiz, que substitueix José Fernández dins del grup polític del Partit Socialista de Catalunya. El regidor de l'Ajuntament de Maçanet de la Selva va jurar el càrrec i ha rebut de mans del president del Consell Comarcal, Salvador Balliu, el pin amb l'emblema de la institució.

En el darrer punt de l'ordre del dia, el plenari també va acceptar la dimissió per motius personals del conseller Narcís Pou, del grup polític d'Esquerra Republicana de Catalunya.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...