Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Girona exposa el seu model turístic a representants del govern de la Regió Autònoma de Mongòlia Interior

Actualitat Girona  -  22/06/2017  -  16:06

La trobada va tenir lloc dimarts passat a l'Ajuntament de Girona


Trobada representants Mongòlia

Trobada representants Mongòlia




La tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l'Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, va rebre dimarts passat, dia 20 de juny, una delegació del govern de la Regió Autònoma de Mongòlia Interior. Durant la trobada, que va comptar amb la presència de representants de diferents institucions d'aquesta regió xinesa, es va donar a conèixer el model turístic de la ciutat de Girona i les línies estratègiques que s'estan duent a terme en l'àmbit del turisme des de l'Ajuntament.

Durant la reunió, els assistents a la trobada van poder conèixer de primera mà el procés de consolidació de Girona com una destinació de turisme de qualitat, els diferents recursos turístics que configuren la seva oferta i alguns dels principals eixos d'actuació que s'estan endegant des de la regidoria de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme.

En aquest darrer punt, es va destacar el treball que s'està fent en l'àmbit del turisme responsable, a través del qual es pretén garantir una òptima convivència entre l'activitat turística i el benestar del ciutadà, així com la presència de la concertació públicoprivada en les polítiques turístiques de la ciutat. També es va donar a conèixer el pla estratègic de turisme que es desenvoluparà en els propers mesos, a través del qual es definirà l'estratègia turística de la ciutat pels propers anys.

La tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes, en va fer una valoració molt positiva, exposant que "Girona ha esdevingut un referent en l'àmbit de la gestió del turisme, fet que queda palès en l'interès que desperta la ciutat en altres destinacions d'arreu del món". "Per l'Ajuntament de Girona poder establir enllaços amb països asiàtics representa una gran oportunitat tant en l'àmbit del turisme com per a possibles futures inversions empresarials a la nostra ciutat", va destacar també la regidora.

El representants del govern de la Regió Autònoma de Mongòlia Interior es van mostrar molt satisfets amb el resultat de la trobada, i van poder completar el seu coneixement sobre la ciutat amb una visita als espais turístics més emblemàtics de Girona.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...