Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Olot inaugura la pista Monsita Casadellà

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  27/05/2017  -  20:38

Olot dedica a la fundadora del Club Patinatge Artístic Olot la pista del pavelló 2. L'acte ha tingut lloc aquest dissabte, abans de la primera sessió del festival del CPAO


Olot dedica a la fundadora del Club Patinatge Artístic Olot la pista del pavelló 2

Olot dedica a la fundadora del Club Patinatge Artístic Olot la pista del pavelló 2




El pavelló d'esports d'Olot té des d'avui la pista Monsita Casadellà. Aquest dissabte a la tarda ha tingut lloc l'acte de descoberta de la placa que dóna el nom de la fundadora i ànima del CPAO a la pista on tantes hores han entrenat i entrenen les patinadores olotines. L'alcalde d'Olot, Josep M. Corominas, el president del club, Josep Sagués, l'entrenadora i filla de Casadellà, Ester Fàbrega, amb la resta d'autoritats, han estat els encarregats de descobrir la placa que, a més de recordar la impulsora del patinatge a la ciutat, és també un reconeixement als èxits del CPAO.

El ple de l'Ajuntament d'Olot del passat 17 de novembre va acordar per unanimitat que la pista del pavelló passés a anomenar-se Monsita Casadellà. Per la referència que, a nivell mundial, ha assolit el Club Patinatge Artístic Olot que porta guanyades 10 medalles d'or. Bona part d'aquest èxit majúscul i irrepetible arrenca amb la presidència de Monsita Casadellà i Figueres (1948-2002), primera presidenta del club, que va apostar decididament per fomentar la pràctica del patinatge artístic a la ciutat especialment, la de grups. Per la seva mirada avançada cap a la modalitat de grups de xou, per l'aposta decidida per professionalitzar la direcció artística del club i per haver estat la primera presidenta d'una entitat referent en la promoció i en la competició.

L'acte de record a Monsita Casadellà ha tingut lloc abans de la primera sessió del 32è festival del CPAO. Després que totes les patinadores i patinadors sortissin a pista per a la marxa del club, l'alcalde d'Olot, Josep M. Corominas, i la regidora d'Esports, Mar Roca, han fet entrega d'una litografia a les patinadores del primer equip que acaben de guanyar l'Europeu i que ben aviat disputaran el Campionat Mundial. Abans s'ha lliurat el Memorial Monsita Casadellà que aquest any ha recaigut en Palmira Collell, pel suport al CPAO.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...