Notícies més llegides




La Selva


Vic

Una àmplia delegació de Sant Hilari Sacalm visita la Universitat de Vic

La Selva  -  24/05/2017  -  14:41

L'alcalde, Joan Ramon Veciana, demana que el territori doni oportunitats de treball a la gent de la vila


Delegació de Sant Hilari

Delegació de Sant Hilari




Una àmplia delegació de Sant Hilari Sacalm, entre la que es comptaven representants de l'actual equip de govern i l'oposició, del teixit social, cultural i empresarial del poble, de l'Associació de Comerç de Sant Hilari i de tots els centres educatius del municipi, van visitar ahir la Universitat de Vic (UVic) en resposta a una invitació formal de la institució.

Abans de la visita guiada per les instal·lacions i el sopar de cloenda de l'acte, el Dr. Josep Arimany, 1r tinent d'alcalde de la ciutat i president de Creacció, va donar la benvinguda a la delegació de Sant Hilari. Arimany, com va explicar en el discurs de cloenda, és una persona molt lligada a Sant Hilari, ja que que la seva família estiuejava a la vila i va fer un esment especial a la nova orientació de la Càtedra de l'Aigua.

Creacció és una agència d'emprenedoria, innovació i coneixement impulsada per l'Ajuntament de Vic que opera des de la Universitat. El que ell anomena "economia del coneixement" i que es centra en la formació, però també en la creació de llocs de treball ajudant a les empreses a fer-ho. Josep Arimany va fer també esment en la voluntat de fer territori des de la Universitat de Vic.

En aquest sentit s'emmarcava aquesta visita i l'alcalde de Sant Hilari, Joan Ramon Veciana, va recalcar la necessitat que el territori doni oportunitats a la gent de la vila, ja sigui a través de l'educació com de projectes emprenedors. "Ens interessa crear oportunitats perquè els nostres joves puguin accedir al mercat de treball, sigui formant-se o creant nous negocis", va dir Veciana.

Joan Turró, Director general de la Fundació Universitària Balmes, FUB, que gestiona la UVic, va explicar que el fet d'estar gestionada per una Fundació li dóna a aquesta universitat un caràcter públic i l'obliga a invertir els guanys, ja que no poden tenir beneficis. També va fer esment del Patronat que lidera la Institució i que està format, entre d'altres, per representants socials i empresarials, així com alcaldes del territori, entre els quals es troba l'alcalde de Sant Hilari.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...