Notícies més llegides




+ Notícies


Ripoll

Mor una nena de quatre anys a la piscina municipal de Ripoll

+ Notícies  -  19/05/2017  -  13:01

La petita estava fent un curs de natació amb altres alumnes de l'escola Pirineu de Campdevànol


Piscina municipal de Ripoll

Piscina municipal de Ripoll




Una nena de quatre anys ha mort aquest migdia ofegada a la piscina municipal de Ripoll. La petita, que era alumna de l'escola Pirineu de Campdevànol, era a la piscina fent una sessió del curs de natació d'educació infantil juntament amb 26 alumnes més de P-4.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per determinar les causes dels fets, que han tingut lloc cap a les dotze del migdia. En acabar la sessió de natació, mentre els monitors recollien s'han adonat que faltava un infant del grup i se l'han trobat surant a la piscina. En el moment de l'accident, hi havia cinc professors i quatre monitors de socorrisme, però els testimonis no han sentit crits ni soroll d'aigua.

Ràpidament han avisat els serveis mèdics i, fins a la zona s'hi han desplaçat dues ambulàncies i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i efectius dels Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal. Malgrat que se li han efectuat treballs de reanimació, els sanitaris no han pogut salvar-li la vida.

El SEM i el Departament d'Ensenyament han ofert suport psicològic a la família de la víctima, els monitors de la piscina i els professors i companys de la menuda.

El departament d'Ensenyament de la Generalitat, els ajuntaments de Ripoll i Campdevànol, juntament amb el Consell Esportiu del Ripollès i el Consell Comarcal del Ripollès han emès un comunicat conjunt en què es mostren "consternats" per la mort de la nena i traslladen el seu condol a la família i la comunitat educativa. Les cinc administracions ja s'han posat a treballar per aclarir les causes de l'accident.

Segons han informat des de l'Ajuntament de Ripoll, en senyal de dol i respecte, s'han suspès els Jocs Esportius Escolars de Catalunya, que s'havien de celebrar demà a la piscina municipal de la capital del Ripollès. A més, l'equipament romandrà tancat al públic.

Campdevànol, el poble de la víctima, ha decretat tres dies de dol, suspenent totes les activitats previstes pel cap de setmana.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...