Notícies més llegides




Esports


Girona

El grupista Santi Mis el jugador actiu més gran de Catalunya

Esports  -  15/05/2017  -  22:23

El joc del Girona va destacar per la seva sòlida defensa i un joc de mà en equip


GEiEG

GEiEG




Ahir diumenge, l'equip veterà de la secció de rugbi va participar-hi a la Trobada Catalana de Veterans que es va celebrar a Sant Cugat. Van participar-hi el Barça, Tarragona, Sta. Coloma, Sitges, Vilanova i Geltrú, els mítics Kings Pebrots de Barcelona, l'amfitrió i el GEiEG.

Esportivament, segons el spirit veterà, vam guanyar tots, ja que es tracta de jugar i viure el Rugby i ni tan sols s'anoten les marques. El joc del Girona va destacar per la seva sòlida defensa i un joc de mà en equip.

Aquesta trobada ha sigut una altra mostra d'integració que facilita el rugby veterà. A l'equip del GEiEG va participar-hi espontàniament en Gilbert de la Catalunya Nord, de 68 anys, que des de fa 35 anys que no jugava cap partit de rugby. De seguida va ser un més dels grupistes i, segons ell, per un dia es va "sentir com un xaval de 20 anys".

La notícia del dia, tanmateix, va protagonitzar en Santi Mis que amb 75 anys es va convertir en el jugador actiu més gran de Catalunya i va ser premiat per la Federació Catalana de Rugby. En Santi va connectar amb el rugby fa 40 anys quan el seu fill gran, en Jordi, va començar jugar a l'escola del GEiEG. Sempre era actiu en la junta de la secció i ara gaudeix jugar de veterà... conjuntament amb en Jordi i en Xevi, l'altre fill, que també ja són veterans.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...