Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

S'estrena amb una gran afluència de públic la celebració del 12è aniversari de l'Espai Gironès

+ Notícies  -  15/05/2017  -  12:02

Fins al 3 de juny s'ha preparat un ampli programa d'activitats, amb concursos, premis i sorpreses


Espai Gironès

Espai Gironès




La campanya Tu ets l'estrella, que l'Espai Gironès ha organitzat amb motiu del seu dotzè aniversari, s'ha estrenat aquest cap de setmana amb una gran afluència de públic. Divendres i dissabte es va instal·lar a la planta baixa del centre comercial un croma per tal que les persones que presentessin un tiquet de compra de 20 euros tinguessin opció de participar en la gravació d'un vídeo disfressats d'Indiana Jones. El participant que obtingui més likes a Instagram amb el seu vídeo guanyarà un vol al Túnel de Vent d'Empuriabrava. A més, el dissabte quatre persones caracteritzades de pirates van repartir pel Centre Comercial trossos d'un mapa del tresor per premiar les persones que el completessin.

El Centre Comercial ha volgut que el cinema sigui el fil conductor de l'ampli programa d'activitats que s'ha organitzat per a la celebració i que el visitant en sigui el protagonista per tal de retornar-li la confiança que ell diposita en l'Espai Gironès. Les activitats acabaran el 3 de juny i es duran a terme els divendres a la tarda i els dissabtes durant tot el dia. S'han preparat concursos, premis i sorpreses. A més, fins el 31 de maig es podrà participar en el sorteig d'un premi que inclou Un Total Look ( una sessió de maquillatge, perruqueria, vestuari i accessoris) i dotze entrades per als Odeon Multicines de l'Espai. Per poder optar-hi caldrà presentar un tiquet d'un mínim de 30 euros de compres fetes al Centre Comercial de dilluns a dijous. El sorteig es farà el 2 de juny.

El 19 i 20 de maig els participants que presentin un tiquet de compra de 20 euros podran fer-se una foto interpretant un petó de pel·lícula amb el cartell d'una cinta romàntica de fons i qui aconsegueixi més likes a Instagram guanyarà una estada al balneari Font Vella de Sant Hilari Sacalm. Per als més petits el dissabte 20 de maig s'ha programat un taller de cartes d'amor amb Scrapbooking.

El 27 de maig es durà a terme un concurs de coreografies. Els participants s'hi podran inscriure a través del correu electrònic musical@12aniversarieg.com i el guanyador s'endurà un curs de ball. A més , aquell dia i el 26 de maig hi haurà a l'Espai masterclass per aprendre a ballar.
I el 3 i 4 de juny, es gravarà en vídeo als participants disfressats d'astronauta i la persona que obtingui més likes a instagram s'endurà una targeta regal per valor de 100 euros per fer compres a la botiga de Fnac de l'Espai.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...