Notícies més llegides




Catalunya


Catalunya

Martí Saballs: 'Les empreses estrangeres no es creuen que Catalunya pugui arribar a ser independent'

Catalunya  -  04/05/2017  -  20:59

En la seva intervenció, ha deixat clar que actualment Catalunya és una de les zones en què hi ha "més inversió a nivell mundial"


SCC

SCC




Societat Civil Catalana ha celebrat aquest dijous la conferència 'El futur econòmic de Catalunya' a l'Hotel Catalonia Eixample de Barcelona, ??pronunciada pel director adjunt del diari Expansión, Martí Saballs.

En la seva intervenció, ha deixat clar que actualment Catalunya és una de les zones en què hi ha "més inversió a nivell mundial" i que aquest fet es produeix, entre altres motius, perquè "les empreses estrangeres no es creuen que pugui arribar a ser un Estat independent". De fet, ha assegurat que "Catalunya està creixent més que la resta d'Espanya" i que no està d'acord amb Oriol Junqueras quan li comenta que si es produís la secessió, la situació econòmica milloraria.

En aquest sentit, ha destacat que una de les conseqüències de l'increment de les inversions a Catalunya és que és el territori en què "s'han creat més llocs de treball" i que en els últims tres anys també s'ha produït "un important augment pel que fa a l'expansió internacional de les empreses catalanes".

A més ha fet especial èmfasi que, en contra del que defensa el secessionisme, "Catalunya té grans infraestructures" i que si no s'han realitzat més inversions, no és pel procés independentista, sinó perquè "no ens hem sabut vendre bé".

D'altra banda, el president de Societat Civil Catalana, Mariano Gomà, ha assegurat que l'entitat està d'acord amb l'anàlisi que ha realitzat Martí Saballs i ha destacat que "és molt important comunicar als ciutadans de tota Espanya la veritat, que és radicalment diferent del que defensen els independentistes". A més ha recordat que "Catalunya és Espanya" i que després d'haver fet "un camí brillant junts, hem de seguir en aquesta línia".


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...